Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sekiz şahitli nikah

Sekiz şahitli nikah

CHP İzmir eski il başkanlarından Suat İstanbul ve Saliha İstanbul'un kızları Nazlıcan İstanbul ile pilot İlhan Dolgun ve Verda Dolgun'un oğulları Barış Dolgun, CHP Eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın da katıldığı törenle yaşamlarını birleştirdi.

  • Ege Postası
  • 28.09.2017 - 14:48

Bayraklı La Vie Nouvelle'de gerçekleşen törende çiftin nikah şahitliklerini CHP Eski Genel Başkanı Deniz Baykal, CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, CHP eski Genel Sekreteri Adnan Keskin, eski milletvekilleri Mehmet Sevigen, Sabri Ergül ve Orhan Ararat ile Yaşar Tüzün Bilecik nikah şahitlilerini yaparken, nikahı ise Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar kıydı. Nikah şahitleri çifte mutluluk dilerken, nikah cüzdanını ise Deniz Baykal, Nazlıcan İstanbul'a verdi.

Bir buçuk yıl önce tanışan ve üç ay önce nişan yüzüklerini takan özel bir hava yolunda pilot olarak çalışan Barış Olgun ile iç mimar Nazlıcan İstanbul şıklıkları ile göz kamaştırdı. Çiftin gelinliği Belma Ateş Moda, damatlık ise W Collection imzası taşıdı. Çift balayı için Maldivler'i tercih etti. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.