Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Selçuk kamu yatırımlarında altın çağını yaşıyor

Selçuk kamu yatırımlarında altın çağını yaşıyor

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, 16 Nisan'da yapılacak referandum için alanda sürdürdüğü çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Sabah erken saatlerde start verdiği çalışmalarına gecenin geç saatlerine kadar devam eden Kaya, Selçuk'ta önemli mesajlar verdi. AK Partili Kaya'dan Selçuk'ta önemli mesajlar

  • Ege Postası
  • 28.03.2017 - 10:58

Selçuk'ta ilk olarak TCDD 3. Bölge Müdürü Selim Koçbay, Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı ve AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen ile birlikte TCDD tarafından İZBAN hattı üzerinde sürdürülen çalışmaları inceleyen Kaya, ekiplerden bilgi aldı. Selçuk'a geçtiğimiz günlerde yaptığı bir ziyarette, vatandaşların kapatılan bir geçidin yeniden açılması yönündeki taleplerini TCDD'ye aktaran Kaya, yetkililerden geçidin en kısa sürede tekrardan açılacağının sözünü almıştı. Her zaman olduğu gibi yine Selçuklulara verdikleri sözü tutmuş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Kaya, "Geçtiğimiz günlerde Selçuk'a doğalgaz koordinasyon toplantısı için geldiğimde vatandaşlarımızdan bir talep geldi. İZBAN hattı üzerindeki kapatılan bir geçit için yeniden geçiş verilmesi yönündeki talebi aldık ve bu sorunu en kısa sürede çözmenin sözünü verdik. Bugün burada TCDD yetkilileri tarafından çalışmaların hızla sürdürüldüğünü görüyoruz. İZBAN ile Selçuk artık çok daha yakın. İstasyon ve geçitlerle maliyeti 110 milyon lirayı bulan projenin tamamlanmasının ardından turizm hareketlenecek. Adnan Menderes Havalimanı'na inen bir turist, İZBAN vasıtasıyla Selçuk'a kolaylıkla ulaşabilecek. Ulaşım imkanı kolaylaşınca, Selçuk'un sokaklarında daha fazla turist görülecek. Bu da Selçuk'un ekonomisine ciddi katkı sağlayacak" dedi.

SELÇUK KAMU YATIRIMLARINDA ALTIN ÇAĞINI YAŞIYOR 

Selçuk'ta partililerle değerlendirme toplantısı yapan, esnafları gezen, muhtarları ziyaret eden, sendika yöneticileriyle bir araya gelen, Şirince'de köylülerle buluşan Kaya, Selçuk Ticaret Odası'nda oda yöneticilerine "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi" hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Ticaret Odası'na yaptığı ziyarette Selçuk'un kamu yatırımları açısından altın çağını yaşadığını hatırlatan Kaya, "Selçuk'a milyonlarca lira tutarında yatırım yaptık, yapıyoruz. İZBAN'da sona gelindi, doğalgaz sorunu çözüldü. Efes Antik Kanal Projesi ve Meryem Ana Tabiat Parkı Projesi gerçekleşiyor. Selçuk-Belevi-Tire arası bölünmüş yol oluyor. Selçuk'a yeni bir hükümet konağı yapıyoruz, 2017 Milli Eğitim Yatırım Programı'nda 1 ilkokul, 1 ortaokul ve Meslek Lisesi'ne ek bina yapılması için ödenek ayrıldı. Maliyeti milyonlarca lirayı bulan bütün bu yatırımların gerçeğe dönüşmesi istikrar ile oluyor. Yönetimde istikrar, ekonomide istikrar. Sürdürülebilir başarı böyle geliyor. Artık krizler dönemi sona ersin, Türkiye'de kalıcı istikrar olsun istiyoruz. Bu Anayasa değişikliği ile artık vatandaşlarımız doğrudan hükümeti belirleyecekler. Seçim akşamı ülkeyi 5 yıl boyunca kimin yöneteceği belli olacak. Belirsizliklerle vakit kaybetmeyeceğiz" şeklinde konuştu. 

VATANDAŞLARIMIZ GERÇEĞİ GÖRÜYOR

Referandumda 'evet' oyu verecek olana da 'hayır' oyu verecek olana da saygı duyduklarını belirten Kaya, "Biz vatandaşlarımızın kararına saygı duyuyoruz. Oyunu 'evet' olarak kullanacak olana da, 'hayır' olarak kullanacak olana da saygı duyuyoruz. Muhalefetin iddia ettiği gibi, kimse 'hayır' diyenlere terörist demiyor, böyle bir şey yok. Ancak terör örgütü mensuplarının, Türkiye düşmanlarının 'hayır' dediğini hatırlatmaktan da daha doğal bir şey olamaz. İşte, Kandil'den gelen çağrıları hepimiz görüyoruz. Bunu hatırlatmak, bir gerçeğin altını çizmek 'hayır' oyu veren vatandaşlarımızın terörist olduğu anlamına gelmez. Türkiye düşmanı ne kadar terör örgütü, dışarıdan beslenen kuruluş, korsan devlet ve istihbarat örgütü varsa kenetlenmiş, 'hayır' çıkması için uğraşıyor. Biz bunu anlatmaya çalışıyoruz. Biz vatandaşlarımızın gerçeği görmesini, 'hayır' için çalışan Türkiye düşmanlarının sevinmemesi için meseleye doğru bir yerden bakmalarını istiyoruz. Hamdolsun, aldığımız tepkiler de vatandaşlarımızın gerçeği gördüğü yönünde. Biz yine yollarda olacağız. Biz yine anlatmaya devam edeceğiz. Kapı kapı gezerek, 16 Nisan'a kadar durmak, yorulmak bilmeden herkese bunları anlatacağız. Milletimizin geleceği için çalışacağız. Gerçekleri anlatmaya devam edeceğiz" sözlerini sarf etti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.