Dolar 32,5887
%0.35
Euro 34,7713
%0.11
Altın 2.507,600
%0.93
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Selçuk'ta yaşanan krizin ardından Kocaoğlu'na örgütten destek yağdı

Selçuk'ta yaşanan krizin ardından Kocaoğlu'na örgütten destek yağdı

Selçuk'taki törende yaşanan krizin ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na CHP Örgütünden destek yağdı. CHP'li başkanlar ve il yöneticileri sosyal medyadan da tepkilerini ortaya koydu. Selçuk'ta yaşanan krizin ardından Kocaoğlu'na

  • Ege Postası
  • 08.09.2017 - 21:48

EGEPOSTASI- Yaşananlara başta CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven olmak üzere il yöneticileri ve ilçe başkanları Kocaoğlu'na destek verirken, Başbakan'a tepki gösterdi. 

CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven: "Ortamı böyle çirkinleştirmek yanlış. AKP'li yöneticilerin tavır koyması, susturması gerekirdi.. Teşvik eder gibi sessiz kalıyorlar.  Haddini bilmez insanlar bu tip hareketlere kalkışıyorlar.  Aziz Bey’e karşı büyük haksızlık. Güzel bir iş yapılmış, hizmet verilmiş. Bu hizmetin de güzel açılması lazım. Gölge düşürülmemesi lazım. Kendini bilmez kişilerin oralara çağrılması son derece yanlış bir yaklaşım. Aziz Bey’in tepkisi de o kendini bilmezlerin gösterdiği yalan yanlış bilinçsiz yuhalamaya karşı. Bunlar çağdışı hareketler. Aziz Bey orada haksızlığa uğruyor. Tam tersi teşekkür edilmesi ve alkışlanması gerekirken bu hareket çok yanlış. CHP örgütü olarak orada bulunuyorduk. Sağduyulu davrandı arkadaşlarımız. Aziz Bey oradan ayrılınca biz de ayrıldık. Yakışıksız ve çirkin bir şey. Bu tip şeyler İzmir insanına yakışmıyor. AKP’lilerin bu tip yanlışlara prim vermemesi lazım. İnşallah düzeltirler. Bir daha İzmir’de bu tip şeylerin yaşanmaması için uyarıyorum. Daha önce Torbalı’da yaşanmıştı. Bir daha bu tip olaylar yaşanmasın. Bu tip insanlar çağrılmasın uyarıyorum. Aziz Bey’in yanındayız, arkasındayız. Her zaman da yanında ve arkasında olacağız. "dedi

CHP İzmir İl Yöneticisi Niyazi Arslan: " İzmir'de başarıları ile partimizin ve İzmirlilerin takdirini kazanmış Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na yapılanları kınıyorum. Ve 2019 yılında daha öncede olduğu gibi AKP İzmirlilerden gerekli cavabı alacaktır" dedi.

CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper: " Yaşananlar AKP'nin İzmir'le ilgili yaşadığı tahamülsüzlüğü ortaya koyuyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu'na yapılanlar İzmir halkına yapılmış bir saygısızlıktır. Bu yapılanların hesabını İzmir halkı her zaman olduğu gibi yine sandıkta soracaktır." dedi.

CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Ednan Arslan: "Partili, partisiz tüm hemşehrilerine eşit mesafede durarak hizmet etmeyi ilke edinmiş Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kocaoğlu'nu Selçuk'ta protesto edenlere şunu söylemek isterim. Heyecanlanmayın, acele etmeyin, 2019 yılında demokratik yollarla gereken cevabı alacağınızdan şüpheniz olmasın. Biz buna İzmirli duruşu diyoruz" dedi.

CHP İzmir İl Yöneticisi Utku Gümrükçü: "İzmir'in duruşunu, İzmir'in geçmişini, İzmirlinin tercihlerini beğenmeyebilirsiniz! Ama karşınızda defalarca seçim kaybettiğiniz partinin, sizin deyiminizle "Milli İrade"yi temsil eden Belediye Başkanı'nı toplama bir kalabalığa yuhalalatamazsınız! Bu tavır demokrat ve aydın İzmir halkına hakarettir! Bu halk kendisine yapılmış hakarete cevabını gene kendi üslubuyla, kendisine yakışan şekliyle verir ve verecektir" dedi.

CHP İzmir İl Yöneticisi Dilek Bilgin: "Dürüstlüğüyle , hizmetleriyle , tevazusu ile yıllardır İzmir'li hemşehrilerinin gönlünde taht kurmuş , gece gündüz demeden , parti farkı gözetmeden, sadece metropolde değil İzmir'in köylerine çalışan , hizmet götüren Büyük Başkan Aziz Kocaoğlu 'na yapılan saygısızlığı kınıyorum...Bindirilmiş kıtalarla, hep bir ağızdan yaptığınız saygısız söylemler ancak sizi küçültür , İzmir halkı dün olduğu gibi bugün de bundan sonra da Başkanının yanında olacaktır." dedi.

CHP Çiğli İlçe Başkanı Zeynel Mertoğlu: "İzmir Büyükşehir Belediyemiz yaptığı çalışmalarla tüm ülkeye örnek olmuştur.Seçildiği günden beri parti ayırt etmeden tüm ilçe belediyelerine eşit davranan ve merkezi hükümetten hiç destek almayan, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Aziz Kocaoğlu bugün başarılarına Selçuk İZBAN açılışı ile bir yenisini eklemiş oldu.Fakat AKP şakşakçılarının Selçuk İZBAN açılışında belediye başkanımızın konuşmasını yaparken yaptığı terbiyesizliği kabul etmiyor ve kınıyoruz." ifadelerini kullandı.

CHP Buca İlçe Başkanı Çağdaş Kaya: "Bugün Selçuk ilçemizin İZBAN açılışı sırasında Aziz Başkanımıza konuşması sırasında yapılan saygısızlığı kınıyoruz.Yarın 09.00'dan itibaren yapılacak etkinliklere güçlü katılım sağlayalım. "Milli irade"yi temsil eden bir belediye başkanını yuhalayanlara gelin hep birlikte, İzmirlilere yakışır bir cevap verelim." dedi.

CHP İzmir İl Yöneticisi Hüseyin Çimenli: "Saygı bekliyorsanız önce siz saygılı olacaksınız izmir "AZİZ'DİR AZİZ" kalacak evet bu proje İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin projesidir aksini ispat edemezsiniz, çalmadığı için çırpmadığı için belediyenin bütün parasını İzmir için harcadığı için zorunuza gidiyor ama gerçeklerle yüzleşin derim çünkü gerçekler acıdır" ifadelerin kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.