Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Selçuk tiyatrosu rekora koşuyor

Selçuk tiyatrosu rekora koşuyor

Selçuk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde kurulan Selçuk Belediye Tiyatro Topluluğu Nisan 2015’ten bu yana bir çok oyunla tiyatro severler ile buluştu. On ayda   40 oyun sahneleyen Tiyatro Topluluğu Haziran ayından itibaren 4 aylık yeni bir maratona girerek 45 oyun sahneleyecek.

  • Ege Postası
  • 03.05.2016 - 16:43

Selçuklu vatandaşların yoğun talebiyle karşılaşan ve Selçuklu genç tiyatrocu Erol Namdar yönetmenliğinde 1 yıldır faaliyetlerini sürdüren Selçuk Belediyesi Tiyatro Topluluğu geçtiğimiz Cumartesi günü Efes Tiyatro Salonu’nda sahnelenen Hasan Öztürk'ün yazdığı "Kardeş Sevgisi" adlı son oyundan sonra 4 aylık sürecek yeni bir maratona hazırlanmak için ara verdi. Selçuk’un altı mahallesine de oyunları götürerek orada yaşayan çocukların da tiyatro ile tanışmalarını sağlayan Selçuk Belediye Tiyatro Topluluğu Haziran ayından itibaren Temmuz, Ağustos, Eylül ayları içinde sergileyecekleri 45 oyun için çalışmalara başladı.

Mayıs ayında oyunlara ara verip çalışmalara ağırlık veren Belediye Tiyatrosu, yeni oyunlara katılmak için başvuruları da kabul etmeye başladı. Tiyatroya ilgi duyan ve topluluğun içinde yer almak isteyen herkesin Haziran ayına kadar Selçuk Belediyesi Efes Tiyatro Salonuna başvuru yapabilecek. Amaçlarının ilçede her hafta oyun sergilemek olduğunu söyleyen Erol Namdar yönetimindeki Topluluk “Belediye Başkanımız Sayın Zeynel Bakıcı’nın bizlere duyduğu güven doğrultusunda çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Özellikle başkanımızın “tiyatro izlemeyen çocuk kalmasın” talimatı doğrultusunda bizlerde yeni mahallerimize sahnemizi taşıdık. Oralardaki kardeşlerimizinde yeni sezonda tiyatroya ilgi duyanları topluluk bünyemize katarak çok daha başarılı sonuçlar alacağımızı düşünüyoruz” dedi.    

 

                                                           

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.