Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Selvitopu'ndan annelere karanfilli kutlama

Selvitopu'ndan annelere karanfilli kutlama

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Dr.Kemal Tarım Dinlenme Evi Vakfı ve Aşık Veysel Mahallesi sakinlerinin Anneler Günü dolayısıyla düzenlemiş olduğu kahvaltıya katıldı. Kahvaltıda annelerin tek tek ellerini öpen Selvitopu, onlara kırmızı karanfil vererek de günlerini kutladı.

  • Ege Postası
  • 14.05.2017 - 14:23

Karabağlar Belediye Başkanı Muhitttin Selvitopu, Dr.Kemal Tarım Dinlenme Evi Vakfı ve Aşık Veysel Mahallesi sakinlerinin Anneler Günü dolayısıyla düzenlemiş olduğu kahvaltıya katıldı. Dr. Kemal Tarım Dinlenme Evi'nin bahçesinde düzenlenen kahvaltıya Aşık Veysel Mahalle Muhtarı Ahmet Tuna, Dinlenme Evi Müdürü Hülya Bilgin, Karabağlar Belediyesi Başkan Yardımcıları da katıldı.

Ellerini öptü, günlerini kutladı

Kahvaltıda dinlenme evi sakini Şimşek Kemal Akıncı'nın söylediği Türk Sanat Müziği bestelerinin ardından yine dinlenme evi sakini Sabri Tunay'ın okuduğu şiirler büyük alkış aldı. Kahvaltının ardından annelere kırmızı karanfil dağıtan Selvitopu, her bir annenin elini öperek onların gününü kutladı.

Dinlenme Evi Müdürü Hülya Bilgin konuşmasında anneler için ne yapılsa az olduğunu, böyle güzel etkinliklerin her yıl düzenlenmesini istediklerini belirterek, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ve Mahalle Muhtarı Ahmet Tuna'ya desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Anneler ailenin direğidir

Başkan Selvitopu ise açılış konuşmasını Dr. Kemal Tarım Dinlenme Evi'nin personeli olan Ülkü Özel'in oğlu Okyanus'la beraber yaptı. Tüm annelerin Anneler Günü'nü kutlayan Başkan Selvitopu, böyle bir etkinliğe katılmaktan mutlu olduğunu belirtti. Ailelerin direğinin anneler olduğunu belirten Selvitopu, "Aileyi derleyip toplayan, ayakta tutan hep annelerdir. Sıkıntılarını aileye hissettirmez, sevgiyi sunmaya çalışır, bu annelerin doğuştan gelen özelliğidir" dedi.

Şehit ailelerine sabır diledi

Şehit annelerinin de Anneler Günü'nü kutlayan Selvitopu, şehit ailelerine sabırlar diledi. Düzenlenen kahvaltı için memnuniyetini dile getiren Başkan Selvitopu, Muhtar Ahmet Tuna ve dinlenme evi yöneticilerine de teşekkür etti. Selvitopu böyle günlerde annelerin yanında bulunmanın önemli olduğunu belirterek, "Bizim huzur evlerine ve bakım evlerine olan desteğimiz devam edecek. Karabağlar Belediyesi'nin üç temel konusundan bir tanesi yaşlı insanlarımızın yanında olmaktır. Bunu elimizden geldiği ölçüde yapmaya çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz" dedi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.