Dolar 32,3791
%0.19
Euro 35,0153
%-0.14
Altın 2.325,780
%0.23
Bist-100 9,10
%0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Selvitopu ve meclis üyeleri Adıyaman’da

Selvitopu ve meclis üyeleri Adıyaman’da

Kardeş belediyeler kapsamında ilçe belediyelerin yaptığı çalışmaları görmek ve yerinde incelemek için Adıyaman’a giden Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’na, CHP ve AK Partili meclis üyeleri de eşlik etti.

  • Ege Postası
  • 06.09.2017 - 15:56

Kesmetepe Belediyesi Tavaş mesire alanını dolaşan Başkan Selvitopu ve meclis üyelerine Şambayat Belediye Başkanı Necdet Arıcı ile Kesmetepe Belediye Başkanı Vakkas Acar da eşlik etti. Adıyaman’ın tarihi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra belediyeleri de ziyaret edecek olan Başkan Selvitopu ve meclis üyeleri, belediyelerinin yaptığı çalışmaları yerinde inceleyip, Karabağlar’da yaptıkları çalışmalar hakkında da bilgilendirmede bulunacaklar. Ziyaretler sırasıyla Kesmetepe, Şambayat ve Harmanlı beldeleri ile de devam edecek.

Daha önce kardeş belediyeler projesi kapsamında Adıyaman’a gelen Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, bu sefer meclis üyeleri ile Adıyaman ve beldelerini ziyarete geldiklerini belirterek. “Buranın doğası ve sıcakkanlı insanlarına Karabağlardan selam getirdik. Burada olmaktan ve tekrar ziyaret etmekten dolayı çok mutluyum” dedi.

Karabağlar'da yardım çatlağı Karabağlar’da borç ve yardım tartışması!

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.