Dolar 32,3728
%0.17
Euro 35,0404
%-0.07
Altın 2.326,620
%0.27
Bist-100 9,14
%0.66

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Semt merkezleri evleri oldu

Semt merkezleri evleri oldu

Sosyal belediyeciliğin en iyi örneklerini sergileyen Bayraklı Belediyesi'nin, 23 mahallede açtığı 27 semt merkezi özellikle kadınların uğrak yerlerinden oldu. Bu uygulama 150 bin kişiye dokundu

  • Ege Postası
  • 24.03.2017 - 09:30

Bayraklı'da geçtiğimiz yıl 150 binden fazla kişi semt merkezlerini ziyaret etti, buradaki etkinliklere katıldı, kurslardan faydalandı. Vatandaşlar kınalarını, nişanlarını buralarda yaptı. Semt merkezleri Bayraklı’nın sosyal aktivite üstleri haline geldi. 

Bayraklı Belediyesi, özellikle kadınların sosyalleşmesi için faaliyete geçirdiği semt merkezi projesinde rekora koşuyor. 23 mahallede bulanan 27 semt merkezini geçtiğimiz yıl 150 binden fazla kişi ziyaret etti. 

ÇEŞİTLİ KURSLAR

Semt merkezlerinde açılan ahşap boyama, kurdele nakışı, iğne oyası, takı tasarım, resim kursu, makine nakışı, dikiş, okuma-yazma, ev tekstili, kırkyama, bağlama, kuaförlük, örgü, file örgüsü, İngilizce ve satranç kurslarından genci yaşlısı binlerce kişi faydalandı. 

HALKIMIZIN HİZMETİNDE

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Semt merkezlerimiz her yaştan vatandaşımızın faydalanabileceği, çeşitli kursların yapıldığı birer sosyalleşme ortamı haline geldi. Binlerce vatandaşımızın da buralara gelerek belediye hizmetlerinden faydalanmaları bizleri sevindiriyor. Gelen talepler üzerine kurslar açıyoruz. Her yaş grubundan vatandaşımız bu kurslardan yararlanıyor. Ayrıca hemşehrilerimiz buralarda kına, nişan gibi organizasyonlarını da yapabiliyor. 23 mahallemizdeki 27 semt merkezimiz halkımızın hizmetinde” dedi.  

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.