Dolar 32,4713
%0.07
Euro 34,8004
%0.23
Altın 2.480,940
%0.76
Bist-100 9.530,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sen misin rakibe destek veren! Tuvalete sürgün

Sen misin rakibe destek veren! Tuvalete sürgün

Güzelbahçe'deki delege seçimlerinde muhalif liste çıkaran ve ilçe başkanlığına aday olan ilçe yönetim kurulu üyesi Vural Gezer'in, belediyede Fen İşleri'ne verilmesinin ardından, bu kez Gezer'e destek veren belediye çalışanı kadın, tuvalet temizliğinde görevlendirildi. Sen misin rakibe destek veren!

  • Ege Postası
  • 13.09.2017 - 10:25

EGEPOSTASI - CHP'de pazar günü startı verilen delege seçimlerinin ardından, Güzelbahçe Belediyesi duyanları şaşkına çeviren görevlendirmelere imza attı. Pazar günü yapılan delege seçimlerinden sonra Belediye, CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Kazım Çam’a muhalif liste çıkaran İlçe Başkan Yardımcısı Vural Gezer’i sürgün etti. Ardından delege seçimlerinde Vural Gezer’e destek veren belediye çalışanı Mine Bilir Şahin’i de Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ndeki görevinden alınarak 1. Balıkçı Barınağında bulunan WC temizliğinde görevlendirdi.

ADAY OLDU SÜRGÜN YEDİ

Kongre sürecinde ilçe başkanlığına da aday olduğunu açıklayan ve CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Kazım Çam’ın karşısına muhalif delege listesiyle çıkıp kaybeden Vural Gezer'in Güzelbahçe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ndeki görevine son verilerek, belediyenin Fen İşleri Müdürlüğü’ne görevlendirildi. Gezer’e başkanlık makamının gönderdiği yazı tebliğ edildi.

GEZER’E DESTEK VERDİ WC TEMİZLİĞİNE GÖNDERİLDİ

Öte yandan yine delege seçimlerinde Vural Gezer’e destek veren Güzelbahçe Belediyesi çalışanı Mine Bilir Şahin, belediye başkanlığı makamından gelen yazı ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ndeki görevine son vererek, Yalı Mahallesi 1. Balıkçı Barınağında bulunan WC’nin 15.00 ile 24.00 saatleri arasında temizliğini yapmak üzere görevlendirdi. Belediye Başkanı Mustafa İnce, son görevlendirmeler nedeniyle büyük tepki aldı. 

Başkanlık makamından gelen görevlendirme yazısı:

Başkanlık makamınca Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ndeki görevine son vererek, Yalı Mahallesi 1. Balıkçı Barınağında bulunan WC’nin 15.00 ile 24.00 saatleri arasında temizliğini yapmak üzere Belediyenin Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görevlendirilmiş bulunmaktasınız.

Mine Bilir'in görevlendirme yazısı 

Vural Gezer'in görevlendirme yazısı

Yelekli'den Çam'a sert eleştiri: CHP'ye ihanet ediyor

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.