Dolar 32,3366
%0.17
Euro 35,1577
%-0.07
Altın 2.240,930
%-0.12
Bist-100 8,72
%0.07

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sepil'den Eskişehirspor'a teşekkür

Sepil'den Eskişehirspor'a teşekkür

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, TFF 1'inci Lig'de pazar günü deplasmanda karşılaşacakları Eskişehirspor'a, deplasman yasağının kaldırılması yönündeki çabaları için teşekkür etti.

  • Ege Postası
  • 16.03.2017 - 13:52

İki kulübün ortak girişimleri sonucu Göztepe seyircisinin stattaki yerini alacağını ifade eden Sepil, "Göztepe ve Eskişehirspor, geçmişte çok kez Süper Lig’de karşılaştı ancak şimdi ikisi de istediği yerde değil. Taraftarımıza ayrılan biletler tükenirken diğer biletlerin de bitmek üzere olduğunu öğrendim. Karşılaşma dolu tribünler önünde oynanacak. Bu rekabetin, klasikleşen Göztepe-Karşıyaka derbileri gibi yıllarca hatırlanmasını istiyoruz. Bizlere yardımcı olan Eskişehirspor yönetimi ve taraftarına teşekkür ediyoruz" dedi.

Denizli'den Göztepe'ye övgü

Ligin ilk yarısında İzmir’de oynanan karşılaşmanın çok talihsiz geçtiğini hatırlatan Mehmet Sepil, ''Müsabakayı Eskişehirspor ve Göztepe taraftarı yan yana izledi, en küçük bir sorun olmadı. Maç içinde de oyuncular çok centilmendi. Fakat son dakikalarda verilmediğine inanılan bir faulden dolayı bir takım sıkıntılar ortaya çıktı. Eskişehirspor hakeme tepkisinden dolayı 90+2'nci dakikada sahayı terk etti. Maalesef rakibimiz puan silme cezası aldı. Eskişehirspor’un puanının silinmesi, Türk futboluna fayda sağlamaz. Bizim Eskişehirspor’a gösterdiğimiz önemi ve saygıyı onlar da bize gösteriyor. Bu maçı aslanlar gibi oynayalım, tüm Türkiye’nin konuşacağız bir mücadele olsun" diye konuştu. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.