Dolar 32,5622
%0.23
Euro 34,9852
%0.04
Altın 2.450,370
%0.58
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sibel Savaş'tan erkekleri anlatan ilginç kitap

Sibel Savaş'tan erkekleri anlatan ilginç kitap

Erkekler yatakta ne ister sorusunun her kadın tarafından verilecek bir klasik cevabı vardır elbette. Fakat erkekler klasik kalmış hiçbir şeyden memnun olamayacak bir hayal dünyasına sahiptir. Ve kendilerine ait olan kadınla bu hayal dünyalarında sakladıkları her şeyi yaşamak isterler.

  • Ege Postası
  • 02.02.2017 - 12:28

 Erkekler yatak ilişkilerinde heyecan eğlence ihtiras ve arzunun birlikte yaşanmasından hoşnut olur. Erkekler yatakta ne ister sorusuna bu kitap sayesinde her güne farklı bir cevap vererek partnerinizi mutlu edebileceksiniz. Heyecan ve değişikliklere açık olan kadınlar erkekler yatakta ne ister sorusuna en doğru cevapları vermektedirler. Mutsuz evliliklerin temelinde yatan yatak ilişkilerinin klasikleşmiş durumlarında erkekler gayet mutsuz olmaktadırlar. Erkeklerin hayal dünyaları oldukça geniştir kadınlar bunları anlayamasa da ergenlik dönemlerinden gelen hayal gücü tatmin olayları yetişkinlikte saha üst seviyelere çıkarak gerçekleştirmek için delirirler. Eğer partnerinizin bu isteklerine cevap veremiyorsanız aldatılma ihtimaliniz oldukça yüksek olmaktadır. Erkekler yatakta ne ister sorusunun cevabını verebilmeniz açısından sizlere hazırlanan bu kitap ile birlikte eşinizi mutlu edecek ve sizde baş üstünde tutulan kadınlardan olacaksınız. Yatak ilişkilerinde sadece siz ve eşinizin olduğu gizli olan bir olay olduğu için sevdiğiniz adama istediklerini veren arzuda bir kadın olmanıza rehberlik edecek bu kitap ile mutluluğu yakalamış olacaksınız.

     Erkekler yatakta ne ister sorusuna birkaç örnek verelim; erkekler yatakta arzulu ve ateşli bir kadın isterler, yeniliklere açık, vücuduna güvenen kadınlar her zaman için daha çok istek uyandırır erkeklerde. Kilolu ya da çok zayıf olmanız moralinizi bozmayın ve bunu asla erkeğinize hissettirmeyin. Erkekler yatakta temiz ve hoş kokulu kadın isterler kişisel bakımınıza oldukça dikkat etmelisiniz. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.