Dolar 32,3736
%0.17
Euro 34,9717
%-0.27
Altın 2.326,080
%0.24
Bist-100 9,07
%-0.16

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şili'nin 'Bay No'su İzmir'e geliyor

Şili'nin 'Bay No'su İzmir'e geliyor

CHP gençlik kollarının davetlisi olarak Türkiye'ye gelen ve Şili’de Augusto Pinochet’nin yenildiği referandumda ‘hayır’ kampanyasını yürüten Eugenio Garcia Ferrada, yarın İzmir'de partililerle söyleşecek.

  • Ege Postası
  • 22.02.2017 - 16:09

Şili'de Pinochet devrini sona erdiren referandum sürecinde yürütülen 'Hayır' kampanyasının mimarı Eugenio Garcia Ferrada, CHP Gençlik Kolları'nın davetiyle Türkiye'ye geldi.

Reklamcı Garcia'nın, 1 hafta süreyle 'Hayır' kampanyasına eşlik edecek. CHP'nin Şili'deki 'No' kampanyasını örnek alan ve halka pozitif mesajlar veren bir kampanyaya hazırlandığı geçtiğimiz hafta medyada yer almıştı. CHP Gençlik Kolları, 6 bin 500 TL tutan uçak parasını vererek, Garcia'yı Türkiye'ye davet etti. Pazar günü İstanbul'da basın mensupları ile toplantı yapahn Garcia, pazartesi ve salı küçük gruplarla temaslarda bulundu. Çarşamba günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü ve Ankara Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde 'hayır platformu' ile buluştu, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'ni ziyaret etti. Garcia, yarın İzmir'de CHP İl Başkanlığı'nı ziyaret edecek, saat 19.00'da İsmet İnönü Kültür Merkezi'nde Emek ve Demokrasi Güçleri ile buluşacak. Cuma günü İstanbul'a dönecek, Kadıköy'de üniversite öğrencileri ile sohbet edecek, cumartesi günü de Şili'ye dönmeden basın toplantısı düzenleyerek Türkiye'deki gözlemlerini aktaracak. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.