Dolar 32,5883
%0.35
Euro 34,8412
%0.31
Altın 2.499,210
%0.59
Bist-100 9.662,00
%1.45

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şimşek: 'Karşıyaka savaşacak'

Şimşek: 'Karşıyaka savaşacak'

PTT 1'inci Ligi'nde 13 puanla son sırada yer alan Karşıyaka'da 11 aylık aradan sonra teknik direktör olan Yusuf Şimşek, net mesajlar verirken, "Karşıyaka, ligin 2'nci yarısında savaşacak oyunculardan oluşacak" dedi.

  • Ege Postası
  • 03.01.2016 - 12:11
İZMİR - Yusuf Şimşek, "Kulüp oynamadan para kazanma, yan gelip yatma yeri olmayacak. Mevcut kadrodan 10 kişi kalacak, en az 10 tane lige uygun, savaşmaya, Karşıyaka'yı layık olduğu yere getirmeye hazır futbolcu alacağız" diye konuştu.

Geçen sezon Karşıyaka'dan ayrılıp anlaştığı ligdeki rakibi Antalyaspor'u Süper Lig'e çıkarması, büyük eleştiri konusu olan Yusuf Şimşek, şöyle devam etti:

"Herkes şunu bilsin Karşıyaka'dan para için ayrılmadım. Ara transfer yapamadığımız için takımda düşüş vardı, oyuncuların play off'a inancı azalmıştı. Şampiyonluk yarışındaki kendi memleketim Antalya'dan defalarca istenmiş ama ayrılmamıştım. O dönemde tercih yapmak zorunda kaldım."

Yusuf Şimşek, "Kim ne düşünürse düşünsün, ama herkesin fikri kendinde kalsın" diye açıklamasını sürdürürken şunları söyledi:

"Ligin 2'nci yarısı için ateşten gömlek giydik. Kavgayla dövüşle uğraşacak 10 saniyemiz bile yok. Tehlikeli bölgeden bir an önce kurtulup yarışa ortak olmak için birlik olmamız şart. Geçmişi bir kenara bırakıp önümüze bakmalıyız. Karşıyaka kesinlikle düşmeyecek." (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.