Dolar 32,3651
%0.15
Euro 34,9645
%-0.29
Altın 2.325,480
%0.22
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sındır'ın görevden alma isteğine yanıt: Yetkimiz yok

Sındır'ın görevden alma isteğine yanıt: Yetkimiz yok

CHP İzmir İl Başkanlığı yYönetim Kurulu CHP’nin 94. Kuruluş yıl dönümü etkinlikleri ve delege seçimleri gündemiyle toplandı. 9 Eylül kutlamalarıyla birlikte yapılacak etkinlikleri masaya yatıran il yöneticileri 10 Eylül’de başlayacak delege seçimleri için yapılacak organizasyonlarla ilgili çalışmaları da görüştü. Toplantıya CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır ile SMS üzerinden tartışması medyaya yansıyan Çiğli Gençlik Kolları Başkanı Baransel Güler’in görevden alınması talebi damga vurdu. Sındır'ın görevden alma isteğine

  • Ege Postası
  • 07.09.2017 - 19:16

YAĞMUR UYGUR/ EGEPOSTASI - CHP İzmir İl Yönetim Kurulu Toplantısı İl Başkanlığında Asuman Ali Güven başkanlığında yapıldı. İl Başkanı Güven toplantının 9 Eylül İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 95’inci, Partinin ise 94. kuruluş yıl dönümü kutlamaları ile delege seçimleri konu başlıklarıyla toplandığını söyledi. İl Başkanı Güven, “9 Eylül kutlamaları ve partimizin kuruluş yıl dönümü kutlamalarıyla ilgili konuları görüştük. Aynı zamanda delege seçimlerinde isteyen ilçelerde mahallelerde kurulacak sandıklara yöneticilerde sandık görevlisi verilmesi hususunda karar aldık” dedi. Buna göre ilçeler de Bornova Erzene’de Çetin Özdemir, Hatice Tatlı, Buca’da  İrfan Can, Tire Yücel Özen, Tuğrul Keskin, Çiğli’de Salih Özçiftçi, Birgül Değirmenci seçimlerde sorumlu olacak. Bunun yanında. Örgütlerden Sorumlu Başkan Yardımcıları Okan Karlıdağ ve Ednan Arslan bölgelerinde dolaşarak eksikliklerin giderilmesini denetleyecek. İl yöneticileri de kendi sorumlu oldukları bölgelerde delege seçimlerinde gereken görevlerde, beklemede olacakları bildirildi.

GÜLER GÖREVDEN ALINSIN TALEBİ

İl Yönetim Kurulu toplantısında CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay sındır ile SMS üzerinden tartışan CHP Çiğli Gençlik Kolları Başkanı Baransel Güler’in görevden alınması talebi de gündeme alındı. İl yöneticilerinden bir kısmının medyaya yansıyan olayda Genel Sekreter Kamil Okyay Sındır’ın yanında yer alınarak Baransel Güler’in görevden alınmasını istediği, buna karşılık il yöneticilerinin  “görev yetki alanımızda değil” yanıtı verdikleri öğrenildi. Güler’in görevden alınması konusunda Gençlik kolları Genel Başkanı  Emre Yılmaz’ın yetkili  olduğu ifade edildi.

NE OLMUŞTU

CHP Çiğli İlçe Gençlik Kolları Başkanı Baransel Güler’in sosyal medyada yaptığı bir paylaşım üzerine CHP Genel Sekreter Kamil Okyay Sındır doğrudan SMS ile müdahale ederek paylaşımın yakışmadığını söylemiş ve kaldırılmasını istemişti. Güler’in ise buna karşılık tepki gösterdiği mesajlar medyada yer almıştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.