Dolar 32,3377
%0.27
Euro 35,1323
%0.03
Altın 2.305,740
%1.24
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sorin Zlat Quartet ile keyifli caz yolculuğu

Sorin Zlat Quartet ile keyifli caz yolculuğu

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı’nın(İKSEV), İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlediği 24. İzmir Avrupa Caz Festivali kapsamında, AASSM Küçük Salon, Romen grup Sorin Zlat Quartet’i ağırladı.

  • Ege Postası
  • 16.03.2017 - 09:25

İstanbul Dimitrie Cantemir Romen Kültür Merkezi işbirliği ile yapılan konserde; piyanoda Sorin Zlat, vokalde Mihaela Alexa, basta Michael Acker ve davulda Claudiu Purcarin vardı.  Konserlerine John Coltrane parçalarıyla başlayan dörtlü, vokalsiz ilk bölümde John Coltrane, Dizzy Gillespie ve Thelonious Monk gibi bazı caz efsanelerinden yeniden düzenlenen standartlar ve caz ritimlerinin üzerine yeniden yazılmış kompozisyonlar seslendirdi. İkinci bölümde sahneye çıkan Mihaela Alexa şarkılarıyla salonu Romanya folklorundan esinlenen gelenekselden klasiğe uzanan keyifli bir yolculuğa çıkardı. Sorin Zlat Quartet’in son albümleri “Endurance”ten sundukları parçalar da beğeni topladı.  

24. İzmir Avrupa Caz Festivali 18 Mart 2017 Cumartesi günü AASSM Konser Salonu’nda yapılacak olan Ozan Musluoğlu – “My Best Friends Are Vocalists” konseriyle sona erecek.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.