Dolar 32,3196
%0.21
Euro 35,0662
%-0.16
Altın 2.279,620
%0.09
Bist-100 9,02
%2.43

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sosyopix ile anılara dokunun

Sosyopix ile anılara dokunun

Anılarınızı daha taze tutmanın en güzel yolu anılarınızı fotoğraflamaktan geçiyor.

  • Ege Postası
  • 03.07.2017 - 13:20

Fakat fotoğrafladığınız bu anıların görsellerine her an ulaşabilir olmanız ise en özel görsel olarak dikkatleri her daim üzerine çeker. Günümüz teknoloji dünyası içinde sosyal medyada, cep telefonları ve bilgisayarlarda depolanan ve belki ara sıra bakabildiğiniz anılarınızın yerine sürekli olarak karşınızda bulunan anılar daha etkili olup aynı zamanda anılara dokunmakta keyif vericidir. Sosyopix sayesinde teknolojinin sunduğu avantajları daha büyük bir ayrıcalığa taşıyarak anılarınıza her an dokunabilmeniz sağlanıyor.

Sosyopix Ürünleri

Sosyopix anılarınızı görsellerini ele tutulur hale taşırken ayrıca yeni bazı tasarımların yaratılmasına da destek oluyor. Farklı ve ayrıcalıklı olan birçok ürün çeşidi içersinde bulunan bu tasarımları kendiniz için özel olarak yaptırabileceğiniz gibi aynı zamanda sevdikleriniz içinde tasarıma yer verebilirsiniz. Sevdiklerinizin özel günlerinde onarla sunabileceğiniz muhteşem bir tasarım anı ürünü olan bu görseller şık sunumları, kutuları ve muhteşem içerikleri ile dikkatleri çekerken sevdiklerinizi de çok mutlu edecek. Anı kitabı, kare kartlar, takvim kutusu, pola kartları, magnetler, takvim poster, kupalar, dev foto şerit, klasik kart tasarımı, foto şerit ve posterler, sevgili kutusu, mesajlı kartlar, bez çanta, rozet ve daha birçok farklı ürüne sosyopix.com sayfasını tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Sosyopix Ürün Fiyatları ve Sipariş

Sosyopix sizlere yepyeni teknolojik dünya içersinde ele tutulur birçok görsel anıyı sunarak geçmişe modern bir yolculuk yapmanızı sağlıyor. Şık sunumlar ve tasarımların yer aldığı ürün yelpazesi içersinde yer alan tasarımları kendiniz, çocuklarınız, aileniz için hazırlatabilmenin yanı sıra sevdiklerinizin özel günleri içinde bu şık tasarımlara yer açabilirsiniz. Sosyopix adresinde yer alan ürünleri inceleyerek arzu ettiğiniz modeli seçebilir ve fiyatlarını da anında öğrenebilirsiniz. https://www.sosyopix.com/ adresini ziyaret ederek tüm ürünlere ve ürün içeriklerine ulaşarak fiyatlarını öğrenebilirsiniz. Siparişinizi oluşturmak için ürün seçimini yapmanız yeterli. Ürün basıma geçmeden önce sizin ön onayınız alınır ve buna göre tasarım son haline dönüştürülerek ürün tamamlanıp adresinize ya da arzu ettiğiniz adrese gönderimi yapılır. Sevdikleriniz ile birlikte taze ve unutulmaz anılarınızı her an evinizde ya da ofisinizde bulundurmanın ayrıcalığını yaşamaya hemen başlamak için siparişinizi verebilirsiniz.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.