Dolar 32,5146
%0.09
Euro 34,9341
%-0.11
Altın 2.434,790
%-0.06
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Soyer'den Kocaoğlu'na sosyal medyadan teşekkür

Soyer'den Kocaoğlu'na sosyal medyadan teşekkür

Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, İZSU'nun şebeke yenileme çalışmaları sırasında bozulan yolların yapılması nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Genel Sekreter Buğra Gökçe'ye sosyal medyadan teşekkür etti. Soyer'den Kocaoğlu'na sosyal medyadan teşekkür

  • Ege Postası
  • 06.09.2017 - 12:44

EGEPOSTASI - İzmir'in şirin turistik ilçelerinden Seferihisar'da İZSU'nun şebeke yenileme çalışmaları sırasında bozulan yolların bir bölümü tamamlandı, bir kısmı da tamamlanma aşamasına geldi. 'Sakin Şehir' Seferihisar'ın CHP'li Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na Facebook'taki sayfasından teşekkür mesajı yayınladı.  

Başkan Tunç Soyer, bölgenin tüm yollarının yıllarca yenileme ihtiyacı duyulmayacak kadar kaliteli sıcak asfalta kavuştuğunu belirttiği mesajında şu ifadelere yer verdi: 

"İlçemiz Doğanbey, Payamlı ve Ürkmez’de geçtiğimiz yıllarda İZSU tarafından yapımı tamamlanan içme suyu şebekesi yenileme çalışmaları sırasında bozulan sokaklarda devam eden asfaltlama çalışmalarında sona gelindi.
Büyükşehir Belediyemiz, 400 sokağın tamamını asfaltlama işlemini tamamladı. Bölgenin tüm yolları on yıllarca yenilenme ihtiyacı duyulmayacak kadar kaliteli, sıcak asfalta kavuştu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Aziz Kocaoğlu’na, Genel Sekreter Sayın Buğra Gökçe’ye ve asfalt ekiplerinde çalışan tüm emekçilere, Seferihisarlılar adına çok teşekkür ediyorum."

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.