Dolar 32,5734
%0.1
Euro 35,0284
%0.57
Altın 2.435,370
%0.5
Bist-100 9.764,00
%0.43

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Soylu'dan CHP'li belediye başkanlarına referandum çıkışı

Soylu'dan CHP'li belediye başkanlarına referandum çıkışı

CHP'li Birol Soylu, İzmir'de partisinin belediye başkanlarına referandumda 'hayır' kampanyasına destek olmaları yönünde sosyal medya aracılığıyla çağrıda bulundu. Soylu, parti içi yarışlarda belediye başkanlarının harcadığı enerjiyi referandum sürecinde de harcamalarını isterken, uyarıda da bulundu. Soylu'dan CHP'li belediye başkanlarına referandum çıkışı:

  • Ege Postası
  • 28.01.2017 - 12:46

EGE POSTASI - CHP'de parti içi çıkışlarıyla dikkat çeken isimlerin başında gelen CHP İzmir İl Disiplin Kurulu Eski Başkanı Birol Soylu, referandum sürecine yönelik belediye başkanlarına seslendi.

Soylu, CHP'li belediye başkanlarının yeni anayasa teklifine yönelik 'hayır' kampanyasına bir an önce destek vermelerini isterken, bir de uyarıda bulundu: " Referandum sürecinde enerji harcamazsanız örgütün iki eli yakanızda olur."

Soylu kendisine ait sosyal medya sayfasından şu paylaşımda bulundu;

"İzmir'de siyaseti dizayn eden başta Büyükşehir Belediye Başkanı olmak üzere tüm belediye başkanlarına sesleniyorum. 'Hayır'  kampanyasına ne zaman katılacaksınız delege seçimleri,ilçe ve il kongreleri başta olmak üzere iç siyasette gösterdiğiniz üstün başarı ve harcadığınız enerjiyi referandum sürecinde de sizlerden bekliyoruz. Yoksa bu örgütün iki eli yakanızda olur."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.