Dolar 32,5262
%0.24
Euro 34,8574
%0.39
Altın 2.476,680
%0.58
Bist-100 9.530,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Spor sütyeni yerine sütyenli atlet trendi!

Spor sütyeni yerine sütyenli atlet trendi!

Kimileri spor esnasında spor sütyenini kimileri ise hem spor sütyeni hem de atlet görevini bir arada gören ve omuzlarınızı fazla askı derdinden kurtaran sütyenli atlet yani bralet kullanmayı tercih ediyor. 

  • Ege Postası
  • 25.12.2016 - 15:32

Spor esnasında göğüslerde herhangi bir ağrı ya da sarkma olmaması için spor dalına göre doğru spor sütyeni modelleri seçmeniz çok önemli olduğu gibi kendinden sütyenli atletleri de doğru seçmeniz bir o kadar önemli!

Spor sütyeni gibi kendinden sütyenli atlet modelleri de göğüslerinize gereken desteği sağlıyor ve şık bir görünüm kazandırıyor. Hatta birçok kişi günlük aktivitelerinde bralet’leri kıyafetlerinin içinde de kullanabiliyor. 

Göğüslerinizi spor sırasında desteklemeniz, iyi bir stil oluşturmanız ve dışarıda da rahatlıkla kıyafetlerinizin içerisine kombinlemeniz için birbirinden farklı  sütyenli atlet modelleri Stilefit.com’da mevcut!

Kendinden sütyenli atlet modellerini nasıl kombinlerim'

Bazı kadınlar sporcu sütyenlerini kullanmak istemez ve kendinden sütyenli atlet modellerini giymeyi tercih eder. Bu sütyenli atlet modelleri ise hem sporda göğüslerinizi destekleyerek korur hem de dışarıda gömleğinizin, kazağınızın veya ceketinizin içerisine giyeceğiniz sütyen ve atlet görevini bir arada görmüş olur. 

Özel tasarımları ve kaliteleriyle öne çıkan sütyenli atlet çeşitlerini bir tayt veya jean ile kombinleyerek spor harici günlük aktivitelerde kullanabilirsiniz. En son modaya uygun renklerde ve tasarım detaylarına sahip Stilefit’te yer alan bralet modellerini sizler için seçtik.

Lorna Jane Anna Excel Tank Atlet

Neon pembe Lorna Jane Anna Excel atleti, hem sporda hem dışarıda rahatlıkla kombinleyebilir tarzınıza yenilik getirebilirsiniz. Tasarımında kullanılan file kumaş paneller, nefes alabilirliği artırarak kuru ve rahat hissetmenizi sağlar. Desenli ya da düz farklı tayt modelleri ile kombinleyip spor stilinizi çeşitlendirmeye ne dersini? Ayrıca dışarıdaki aktiviteleriniz için de gayet şık bir alternatif olarak kullanılmaya aday!

Lole Women Nita B-C Cup Atlet

Yüksek destek sağlayan Lole Women Nita B-C Cup sütyenli atleti, ayarlanabilir omuz askıları sayesinde vücudunuza en uygun formda kullanabilirsiniz. Entegre sütyeni ile en yoğun spor egzersizlerinde bile üst seviye destek ve rahatlık sağlayan bu atletin arkasındaki file paneller nefes alabilirliği artırarak kuru ve serin hissetmenizi sağlar. Ayrıca sırttan dekolteli bir kazağın içerisine de gayet şık ve stil sahibi bir hava katar. Daha fazla ürün için http://www.stilefit.com/

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.