Dolar 32,5746
%0.11
Euro 35,0131
%0.53
Altın 2.431,880
%0.36
Bist-100 9.772,00
%0.51

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Suat Kaya Menemen'de kalmak istiyor

Suat Kaya Menemen'de kalmak istiyor

İkinci Lig Kırmızı Grup play off çeyrek finalinde Gümüşhanespor'a elenip sezonu kapatan Menemen Belediyespor'da Teknik Direktör Suat Kaya, önümüzdeki sezon da göreve devam etmek istediğini söyledi.

  • Ege Postası
  • 10.05.2017 - 13:57

Menemen Belediyespor'da mutlu olduğunu belirten Kaya, "1 yıl daha sözleşmem var. Yönetimle oturup değerlendirme yapacağız. Başkan Şahin mutlaka benim hakkımı verecektir. Menemen Belediyespor'da görevime devam etmek istiyorum" dedi. 

Bu sezon hakem hataları yüzünden birçok maçı kaybettiklerini ifade eden Suak kaya şunları söyledi:

"Özellikle son Gümüşhanespor karşılaşmasında hakkımız yendi. Eğer hakemler dürüstçe maç yönetselerdi, TFF 1'inci Lig'e çıkacaktık. Ancak ne yapsak geçmişi geri getiremeyiz. Menemen'de yarım kalan bir hedefim var. Burada şampiyonluk yaşamak istiyorum" diye konuytu. Bu sezon İzmir ekibinin başında 44 resmi maça çıkan Suat Kaya, 19 galibiyet, 15 beraberlik ve 10 mağlubiyet aldı. Sarı lacivertlilerin, Kaya ile anlaşmasının ardından gidecek ve kalacak futbolcuları belirleyeceği bildirildi. 

PFDK'YA SEVK

Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği, Gümüşhanespor ile deplasmanda oynanan play off çeyrek final rövanş maçında çıkan olaylar nedeniyle futbolculardan Haluk Türkeri ile Antrenör Soner Erdurmuş ve Kaleci Antrenörü Kerim Volkan Kilimci'yi Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevketti. Erdurmuş ve Kilimci hakaret suçlamasıyla PFDK'ya gönderilirken, Haluk Türkeri'nin hakaret ve saldırı suçu işlediği belirtildi. Futbol Disiplin Talimatnamesi'nde hakaret için 3-7 maç, saldırı suçu için 5-10 maç ceza öngörülüyor. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.