Dolar 32,4985
%-0.13
Euro 34,9388
%0.32
Altın 2.432,940
%0.4
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sultangazi Sürücü Kursu size en uygun teklifleri sunuyor!

Sultangazi Sürücü Kursu size en uygun teklifleri sunuyor!

Sürücü kursu, motorlu araçları trafikte kullanabilmenizi sağlayan bir eğitim süreci sunar. Bu eğitim sürecinden geçildikten sonra ehliyet alabilmek için sınavlardan geçilmesi gerekir. Sınavlardan geçildikten sonra ehliyet almaya hak kazanılır.

  • Ege Postası
  • 18.02.2017 - 12:39

Sultangazi sürücü kursu, size en iyi eğitimi vererek ehliyet sahibi olmanızı sağlar. Uzman eğitmen kadrosu, gelişmiş teknikleri ve araçları sayesinde trafikte yetkin bir biçimde araç kullanımını öğretir. Sultangazi sürücü kursu fiyatları ekonomik bütçelere uygundur. İstanbul sürücü kursu fiyatları içinde en uygun fiyat seçeneklerini sunmaktadır.

Düz vites ve otomatik vites ehliyet almak için ve özel direksiyon dersi alabilmek için Sultangazi sürücü kursu’nu tercih etmelisiniz.

2017 yılı ile birlikte ülkemizde ehliyet sınıfları ve türleri değişiklik göstermiştir. Her ehliyet sınıfını alabilme yaşı değişmiş ve ehliyet sınıflarına göre araç kullanımı yeniden tanımlanmıştır.

M Sınıfı Sürücü Belgesi

MOPED yani motorlu bisiklet aracını kullanmak isteyen kişilere verilir. Motorlu bisiklet iki, üç ya da dört tekerlekli olabilir. M sınıfı ehliyet alabilmek için 16 yaşını doldurmuş olmak gerekir.

A1 Sınıfı Sürücü Belgesi

A1 sınıfı sürücü belgesi, iki tekerlekli motosiklet kullanımı için gerekmektedir. Silindir hacmi 125 cm3 sınırını geçmeyecek ve 11 kilovat sınırını aşmayacak motosikletler için geçerli bir belgedir. A1 sınıfı ehliyeti alabilmek için 16 yaşını doldurmuş olmak gerekir. Bu ehliyeti alan kişiler M sınıfına giren araçları da kullanabilmektedir.

A2 Sınıfı Sürücü Belgesi

Gücü 35 kilovat sınırını geçmeyen ve gücün ağırlığına oranı 0.2 değerini aşmayan iki tekerlekli motosikletleri kullanabilmek için bu sürücü belgesi verilir. A2 sınıfı ehliyeti alabilmek için 18 yaşını doldurmuş olmak gerekir. A2 sürücü belgesine sahip olan kişiler M ve A1 sınıfındaki araçları da kullanabilmektedir.

A Sınıfı Sürücü Belgesi

Sürücü kursu içerisinde alabileceğiniz A sınıfı sürücü belgesi güç sınırı 35 kilovat üstü motosiklet kullanacak kişilere verilir. A sınıfı ehliyet alabilmek için 20 yaşını doldurmuş olmak gerekir. Ayrıca A sınıfı ehliyet alacak kişilerin en az iki yıl A2 sınıfı sürücü belgelerinin olması şartı bulunur. A sınıfı ehliyet sahibi olan kişi M, A1 ve A2 sınıfı araçları da kullanabilmektedir.

B Sınıfı Sürücü Belgesi

Otomobil ve kamyonet araçlarını kullanmak isteyen kişilere sürücü kursunda verilen bir ehliyet türüdür. 2016 yılından itibaren B sınıfı ehliyet sahibi kişiler artık minibüs kullanamayacaklar. B sınıfı ehliyet alabilmek için 18 yaşını doldurmuş olmak gerekir. B sınıfı ehliyet sahibi olan kişiler M, B1 ve F sınıfı araçları kullanabilir.

Sürücü Belgesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için sizleri Ak Çarşı Sürücü Kurslarının (http://www.akcarsisurucukurslari.com/) sayfasına bekliyoruz.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.