Dolar 32,5666
%0.25
Euro 34,9544
%-0.05
Altın 2.445,000
%0.36
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sürekli: Birlikte Türkiye olma zamanı

Sürekli: Birlikte Türkiye olma zamanı

Milletin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine olur verdiğini ve yeni bir dönem başladığını ifade eden AK Parti İzmir Milletvekili Sürekli, “Bu millet artık hiçbir vesayete, hiçbir harici müdahaleye, hiçbir tehdide boyun eğmeyeceğini bir kez daha göstermiştir. Artık birlikte Türkiye olma zamanı" dedi. AK Partili Sürekli, referandum sonrası hız kesmedi

  • Ege Postası
  • 13.05.2017 - 14:36

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin oylandığı halkoylamasının sonuçlanmasının ardından çalışmalarına hız kesmeden devam eden AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Aliağa, Kınık ve Menemen’de bir dizi programlar gerçekleştirdi. Aliağa’da Aile Sağlığı Merkezi açılışı yaptı, partililerle bir araya geldi, Kınık’ta kanaat önderlerini ziyaret etti ve Menemen’de teşekkür ziyaretlerinde bulundu.

“HİÇ BİRŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK”

Aliağa’da 12 No'lu Mustafa Gürkan Aile Sağlığı Merkezinin açılışını gerçekleştiren Sürekli, “15 yıldır olduğu gibi çalışmaya, üretmeye ve hizmet etmeye devam ediyoruz. Ay yıldızlı bayrağımızın altında yaşayan tüm vatandaşlarımıza tüm hizmetler gibi sağlık hizmetini de ayrım yapmaksızın götürmeyi sürdürüyoruz. İnşallah yeni sistemin uyum yasaları sayesinde tam anlamıyla yürürlüğe girmesiyle birlikte çok daha hızlı, çok daha etkin bir şekilde bu vizyonumuzu sürdüreceğiz. Yola çıkarken de söylediğimiz gibi, Türkiye’de artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Bu sağlık ocağının ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyor, katkı koyan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Halk oylamasının Türk demokrasisinin olgunluk düzeyini bütün dünyaya gösterdiğini belirten  Sürekli, "Bu topraklar üzerinde yaşayan her kardeşimiz, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin birinci derece eşit vatandaşıdır. Siyasi alandaki rekabet, birlik ve bütünlüğümüzü asla bozamaz, bozamayacaktır. Vatandaşlarımızın tercihi doğrultusunda geleceği güven içinde inşa edeceğiz. Kampanya sürecimizde de belirttiğimiz gibi, bu halk oylamasının kaybedeni yoktur. Kazanan Türkiye'dir, kazanan aziz milletimizdir.  Şimdi artık bir olma, beraber olma, birlikte Türkiye olma zamanıdır" ifadelerini kullandı.  

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.