Dolar 32,3606
%0.13
Euro 34,9545
%-0.32
Altın 2.325,550
%0.22
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sürekli'den CHP'li Bozkurt'a sert eleştiri

Sürekli'den CHP'li Bozkurt'a sert eleştiri

CHP’li Hüsnü Bozkurt’un, ülkenin vatandaşı değil de düşmanı gibi konuştuğunu ifade eden Sürekli, “Yaptığı mesnetsizliğin bedelini kanun karşısında ödemelidir” diye konuştu. Sürekli'den CHP'li Bozkurt'a sert eleştiri

  • Ege Postası
  • 04.04.2017 - 11:39

Referandum çalışmalarını üç ilçede yoğun bir programla sürdüren AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, güne Menemen’de bir gıda firmasının çalışanlarıyla bir araya gelerek başladı. Buradaki programını tamamladıktan sonra Beydağ’a geçerek kahvehane ziyaretleri gerçekleştiren Sürekli, AK Parti Beydağ İlçe Başkanlığında partililerle bir araya geldi. Daha sonra sanayi bölgesi ziyareti gerçekleştiren Sürekli, esnaf ziyaretleriyle Beydağ programını tamamlayarak Kiraz’a geçti. Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar ile birlikte Karaburç Mahallesinde esnaf ziyaretlerinde bulunan Sürekli, akşam saatlerinde kahvehane toplantılarında vatandaşlarla bir araya geldi. Sürekli, burada hasta ziyaretinde bulunduktan sonra Yukarı Karaburç ve Çayağzı Mahallelerinde vatandaşlara referandumu anlattı.

 "REJİMİN ADI CUMHURİYET"
Karaburç Mahallesindeki kahvehane toplantısında ‘Rejim değişiyor’ eleştirilerine değinen Sürekli, “Türkiye Cumhuriyeti’, ecdat Çanakkale’de yüz binlerce şehit vererek kurdu. Bugün birileri ülkemizi işgal etmeyi nasıl beceremediyse, kahraman şehitlerimiz onların karşısında durduysa, nasıl 15 Temmuz’da FETÖ hainlerine derslerini verdiysek, yine Cumhuriyetimizi ilelebet ayakta tutacağız. Rejimin adı Cumhuriyet. Bu anayasayla sadece hükümet sistemi değişecek. Yine diyoruz ki adalet bağımsız olsun. Bağımsız olsun ama aynı zamanda tarafsız da olsun. Birilerinin isteğine göre hareket etmesin. Varsa yanlışı olan biri, bağımsız ve tarafsız adalet olarak yakasına yapışsın. Üçüncüsü, bütün hakimlerin, savcıların tayinini, rütbesini, atamasını yapan Hakimler Savcılar Yüksek Kurulu var. Mevcut sistemde 22 üyesi olan bu kurulun üye sayısının yeni sistemde 13 olacak. Adalet Bakanı, Müsteşar, Cumhurbaşkanının atayacağı 4 üye ve çoğunluğunu yani 7 tanesini sizin oylarınızla seçilmiş yasama görevini yapan parlamento yapacak. Yani parlamentoyu daha güçlü hale getiriyoruz. Milletvekillerinin yetkisini arttırıyoruz” dedi.

CHP’li vekile soruşturma açıldı...

“ÜLKENİN VATANDAŞI DEĞİL DÜŞMANI…”

CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt’un bir televizyon kanalında yaptığı açıklamaları da eleştiren Sürekli, “Bir ülkenin bayrağı altında siyaset yapmak, yine o ülkenin bir vatandaşını sırf kendi fikrini savunmuyor, onunla aynı oyu vermiyor diye düşman saymak bir milletvekiline hatta bir insana yakışmaz. Nasıl bir akıl tutulmasıyla bu cümleleri kurmuş olabilir anlayamıyorum. Hüsnü Bozkurt, bu ülkenin vatandaşı değil de düşmanı gibi konuşmuştur. Bu dilden vazgeçmelidir ve yaptığı mesnetsizliğin bedelini kanun karşısında ödemelidir” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.