Dolar 32,3111
%0.19
Euro 35,0577
%-0.18
Altın 2.277,800
%0.01
Bist-100 8,99
%2.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sürekli'den Küçük Menderes turu

Sürekli'den Küçük Menderes turu

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, yerelde vatandaşları dinlemek ve proje ve yatırımlar hakkında bilgiler vermek üzere Ödemiş, Kiraz ve Beydağ ilçelerinde düzenlenen programlara katıldı. 

  • Ege Postası
  • 24.08.2017 - 12:11

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, AK Parti İlçe Başkanı Halil Demir ve meclis üyelerinin eşlik ettiği programların ilki Ödemiş Ticaret Odasında gerçekleşti. Çok sayıda oda yönetici ve üyelerinin katıldığı toplantıda AK Parti iktidarı döneminde eğitimden sağlığa, ulaşımdan ekonomiye kadar gerçekleşen gelişmeler hakkında bilgiler veren Sürekli, Ödemiş ve çevresindeki projeleri anlattı. Programını Gölcük esnafını ziyaretle sürdüren Sürekli, daha sonra dar gelirliler için yapılması planlanan 500 konutluk TOKİ projesinin alanında incelemelerde bulundu. Çalışmalarına beş ay önce başlanan Gençlik Merkezi inşaatında da incelemelerde bulunan Sürekli, projeyi 2018 yılının ilk yarısında hizmete açmayı hedeflediklerini belirtti. AK Parti Ödemiş İlçe Başkanlığında Halk Günü etkinliği düzenleyen Sürekli, vatandaşın derdini dinledi, sorunları tek tek not aldı. Yakın zamanda açılması beklenen Ödemiş Organize Sanayi Bölgesini de ziyaret ederek incelemelerde bulunan Sürekli, söz konusu projenin sadece Ödemiş'e değil tüm bölgeye hizmet edeceğinin altını çizdi. Yoğun Ödemiş programının ardından Kiraz'da vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Sürekli, programına belediyeyi ziyaret ederek başladı. Emenler ve Çömlekçi mahallelerinde taziye ziyaretlerinde bulunan Sürekli, akşam saatlerinde muhtar ve STK temsilcileriyle bir araya geldi. Gecenin ilerleyen saatlerinde AK Parti Beydağ İlçe Başkanlığında partililerle bir araya gelen Sürekli, yoğun programından dolayı geç saatlerde de olsa yalnız bırakmadıkları için teşkilat mensuplarına teşekkür etti. Sürekli, son olarak Adaküre Mahallesinde yaşayan vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinledi.

"BİRÇOK SEKTÖRÜN BULUŞMA NOKTASI OLACAK"

Ödemiş Ticaret Odası'nda gerçekleşen toplantıda konuşan Sürekli, yakın zamanda hizmete alınması planlanan Ödemiş Organize Sanayi Bölgesinin tüm bölgeye hizmet edeceğine dikkat çekerek, otomotivden plastik sanayine, gıdadan makineye ülke ekonomisine can suyu olan birçok sektörün buluşma noktası olacağını kaydetti.

Sürekli, şöyle devam etti;

"98 hektarlık alana sahip Organize Sanayi Bölgemiz Allah'ın izniyle yakın zamanda hizmete girecek. Bölgemizin sanayi parsel alanı 53 hektar. Yüzde 70 imarı bulunan parseller sahiplerine her türlü alt yapısı tamamlanmış olarak teslim edilecek. Bu, yatırımcılar için büyük bir avantaj sağlayacak. Aynı zamanda bölgemize yüksek miktarda işgücü sağlayacak."

"EYLÜL SONUNDA HİZMETE ALINACAK"

Muhtarlarla düzenlenen toplantıda konuşan Sürekli, mahallelerde devam eden çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Küçük Menderes'teki belediye başkanlarıyla sık sık biraraya geldiklerinin altını çizen Sürekli, "Yaşanan veya yaşanabilecek sorunlar için çözümler arıyoruz. Belediye Başkanımız Mahmut Badem, Ödemiş’in gelişimi ve vatandaşlarımızın  ihtiyaçlarının giderilmesi konusundaki projelere destek almak için sık sık Ankara’ya geliyor. Birlikte Bakanlıklarda görüşmeler yapıyor ve desteklerin sağlanması yönünde çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Gölcük göl kenarı için bir milyon ödenek sağladık. Uygulanan projelerle turizm açısından bölgenin çehresi değişecek. Torbalı-Kiraz bölünmüş yol çalışmalarımız hızla devam ediyor. Çalışmalar 4 ayrı bölgede titizlikle sürdürülüyor. Söz verdiğimiz gibi Hamamköy-Nazilli arasındaki yol projemiz 2018 yatırım programına alındı projesi çizilecek ve 2019 da uygulanmaya başlanacak. 250 yatak kapasiteli devlet hastanemizin Eylül sonunda hizmete alınmasını planlıyoruz. Hastanedeki personel sorunumuzu da en kısa sürede çözeceğiz” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.