Dolar 32,5706
%0.07
Euro 34,8842
%0.05
Altın 2.439,360
%0.38
Bist-100 9.645,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sürekli'den Ödemiş'e müjde

Sürekli'den Ödemiş'e müjde

AK Partili Sürekli: "Hamamköy-Nazilli yol projesi 2018 yılı yatırım programına alınıyor"

  • Ege Postası
  • 23.08.2017 - 09:22

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Ödemiş Ticaret Odası'nda, işadamları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi. Yapılan toplantıya Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir ve çok sayıda işadamı ile sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı.



Ödemiş Ticaret Odası'nda yapılan toplantıda, AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, işadamları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya gelerek gündem değerlendirmesi yaptı. Toplantıya katılan isimlerden Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş, "Öncelikle bu toplantının yapılması çok önemli. Bizler Osmanlı'nın ahilik geleneğinden geldik. Sorunlarımızı burada devlet yetkililerine iletmenin mutluluğunu yaşıyoruz." dedi. Ödemiş  Belediye Başkanı Mahmut Badem ise, "Meclis kapanır kapanmaz sayın Milletvekilimiz hemen buraya gelerek büyük bir katkı sağladı. Burada TOKİ alanında yaptığı incelemelerin ardından Gençlik Merkezi'nde de inceleme yapacak  ve her birimizi yakından ilgilendiren Ödemiş Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret edecektir." diyerek Sürekli'nin programı hakkında bilgi verdi.

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli de, burada yaptığı konuşmasında şunları kaydetti: "Ödemiş'te önemli konulara değineceğiz. Ama yetmez, bayram sonrası yine geleceğiz. Konuşacak çok şeylerimiz var. Ödemişle ilgili bazı projelerden bahsedeceğiz. Bizler 2023'lere uzanan projeler gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Muhakkak bazı eksiklikler vardır. Çünkü bizler dünya lideri olma yolunda siyaseten de önemli adımlar atıyoruz. Eğitim çok önemli. Eğitimde 270 bin derslik yaparak derslik sayımızı 561 bine çıkardık. Yaklaşık 590 bin öğretmen sayısını çıkardık. Atama yapılmayanlar da var. Bunlar da  atanacaktır. Bir ülkenin gelişmişliği üniversitedir. Şu an itibarıyla 108 üniversite yapıldı. Türkiye'nin her yerinde artık üniversite var. Öğrenci bursları 425 liradır. Bu yıl inşallah bu burs sayıları artacaktır.

Ulaşımda Ödemiş'i ilgilendiren birçok yol projesi var. İşte şu anda Torbalı'dan Ödemiş'e uzanan bölünmüş yol hızlı bir şekilde devam ediyor. Bu sorun da artık aşılıyor. Sağlıkta 3 bin 480 hastane yataklı sayısını 4 bin 600'e çıkardık. İşte, Ödemiş'in 250 yataklı devlet hastanesi ay sonunda açılıyor. Ve son derece modern, 7 yıldızlı otel konumunda. İşte Ödemiş'e yakışır bir devlet hastanesi bu ay sonunda hizmete giriyor. Avrupa'da tarımsal alanda birinciyiz. Bu arada Hamamköy-Nazilli arasındaki bölünmüş yol projesi 2018 yılı yatırım programına  alınıyor. Dolayısıyla 2019 yılında çalışmalarına başlanacaktır. Burası dağlık bir alan  olduğu için yer yer tünel çalışmaları yapılacaktır."  (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.