Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sürekli'den Selçuk'a iki müjde

Sürekli'den Selçuk'a iki müjde

İzmir’in Selçuk ilçesinde Uluslararası Deve Güreşleri ve Devecilik Kültürü Sempozyumu sonrasında gerçekleştirilen Havutlama Hayrına AK Parti Milletvekili Kerem Ali Sürekli de katıldı. Selçuk için birbirinden önemli müjdeler veren Sürekli; “ 2017 Selçuk’un yılı olacak" dedi.

  • Ege Postası
  • 21.11.2016 - 12:57

İZMİR - Selçuk için iki önemli müjde de AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli’den geldi. ilçeye kazandırılacak milyonlarca lira tutarındaki eserlerle Selçuk'un kaderinin değişeceğinin altını çizen ve 2017 yılında Selçuk için yeni bir dönemin başlayacağını belirten Sürekli;  “Selçuk’a yeni bir hastane yapılmasıyla ilgili bazı engellemelerin olduğunu belirterek; “Bütün engellemelere rağmen bu hastane en kısa sürede bitecek. Başta belediye başkanımız ve ilçe başkanımız konuyu yakından takip ediyorlar. Hemşehrilerimiz merak etmesin; en kısa zamanda hastanemize kavuşacağız” dedi.

TOKİ de sırada 

TOKİ ile ilgili bir yer arayışının da olduğunu belirten Sürekli; “Diğer bir konu da TOKİ. TOKİ ile de ilgili belediyemizin çalışmaları var. TOKİ de yer arayışı var. Belirli yerlerde bazı problemler çıktı. Belediye başkanımız tarafından alternatif yerler de değerlendiriliyor. TOKİ bölgemizde çok büyük hizmetler yapıyor. Yeter ki; yer üretilsin. Belediye başkanımız ilçe başkanımızla birlikte birkaç alternatif üretti. TOKİ Müjdesini de en kısa zamanda Selçuklular’a vereceğiz” dedi. 

Kent merkezindeki esnaf ve vatandaşlarla bir süre sohbet eden vekillere, Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı ile Selçuk AK Parti ilçe başkanı Sema Yeşilçimen de eşlik etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.