Dolar 32,5563
%0.03
Euro 34,8946
%0.08
Altın 2.434,150
%0.17
Bist-100 9.645,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sürekli'den teşkilat turunda teşkilata övgü: Tarihe geçtiniz!

Sürekli'den teşkilat turunda teşkilata övgü: Tarihe geçtiniz!

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Avrupa Birliği’nin iki yüzlü politika uyguladığını, FÖTO terör örgütünün askeri darbe ile yapamadığını ekonomik darbe ile yapmaya çalıştığını, 15 Temmuz sürecinde AK Parti Teşkilatlarının ciddi bir sınavdan başarılı olarak tarihe geçtiğini söyledi. AK Partili Sürekli'den teşkilat turunda teşkilata övgü:

  • Ege Postası
  • 29.11.2016 - 12:50

AK Parti Kınık ve Bornova İlçe Danışma Meclisi toplantılarına katılan Sürekli, gündemdeki konular hakkında açıklamalarda bulundu. Avrupa Birliği’nin dost mu düşman mı olduğunun belli olmadığını kaydeden Sürekli şöyle konuştu:

“Avrupa Birliği bir yandan dost olduğunu söylüyorsun; diğer yandan FOTÖ’ cülerle, PKK yandaşlarıyla basın toplantısı yapıyorsun. Sen ne kadar Türkiye düşmanı varsa hepsini bağrına basacaksın, destek olacaksın, onlara yataklık yapacaksın, ondan sonra Türkiye’ye dönüp dostum diyeceksin. Sen önce adamakıllı bir kararını ver, ondan sonra birlikte yürüyelim. Dost musun düşman mısın önce ona karar ver. Avrupa Birliği Parlamentosu’nun Türkiye hakkında vereceği kararın tavsiye niteliğinde başka bir hükmü yok. Avrupa Birliği yoksa Shangay Beşlisi var, Latin Amerika, Güney Amerika, Venezuela var. Venezuela Dostluk Grubu Başkanı’yım, oradaki gelişmeleri de biliyorum. Bize müttefik çok. Gerçek dost çok. Zaten, Avrupa Birliği’yle hiçbir zaman stratejik anlamda dostluk ve ortaklık kuramadık”

“FETÖ, Türkiye’de ekonomiyi nasıl bozarız, algıyı nasıl bozarız, yabancıyı nasıl tedirgin ederiz diye müthiş bir operasyon yapma peşinde” diyen Sürekli, FETÖ’nün Askeri darbe olarak yapamadıklarını ekonomik darbe olarak gerçekleştirmek istediklerine dikkat çekti.

Sürekli, “Ekonomik krizlerle bizi yıldırmaya çalışıyorlar ama başaramayacaklar. Bu millet buna müsaade etmeyecektir. Türkiye’de 14 yılda istikrarın sağlanması için sağlam temeller atıldı. Türbülansa gireriz ama çok çabuk çıkarız çünkü pilotlarımız çok sağlam. Pilotlarımız bu davaya gönül vermiş cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Binali Yıldırım’dır” dedi.

AK PARTİ TEŞKİLATLARI TARİHE GEÇTİ

Sürekli, teşkilat üyelerine de şöyle seslendi:

“Bir dava arkadaşınız olarak AK Parti çatısı altında bir nefer gibi çalışan her arkadaşımla gurur duyduğumu burada bir kez daha ifade etmek istiyorum. Sizler sağlam durdukça bu milletle beraber oldukça evvel Allah bu ülkenin sırtı hiçbir zaman yere gelmez. AK Parti’nin başarısında bu davaya sadakatle bağlı olan her arkadaşımızın büyük emeği, çok büyük payı vardır. AK Parti’nin siyaset tarihine başlı başına zafer olarak geçen bütün muvaffakiyetlerde bugün burada bulunan ve geçmişte teşkilatlarımızda göre yapmış bütün kardeşlerimizin alın teri vardır. Hepsinden Allah razı olsun. AK Parti teşkilatları, sizler siyasi tarihimize, her seferinde konu ne olursa olsun yüreğini ortaya koyan yiğit ve çalışkan insanlar olarak tarihe geçeceksiniz." 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.