Dolar 32,3357
%0.17
Euro 35,1189
%-0.18
Altın 2.238,110
%-0.24
Bist-100 8,72
%-0.02

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sürekli: 'Milletimiz bizi yalnız bırakmayacaktır'

Sürekli: 'Milletimiz bizi yalnız bırakmayacaktır'

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Cumhurbaşkanlığı halk oylaması sistemi için, “Milletimiz bizi yalnız bırakmayacaktır” dedi. Sürekli, Çiğli'de esnaf ve vatandaşla buluştu

  • Ege Postası
  • 17.03.2017 - 15:16

Sürekli, 16 Nisanda gerçekleştirilecek anayasa değişikliği halk oylaması çalışmalarına Çiğli ilçesinde devam etti. Çiğli Esnaf Odası ve Esnaf ve Kefalet Odasını ziyaret eden Sürekli daha sonra Köyiçi, Balatçık ve Yakakent mahallelerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Yakakent Mahallesinde bir eve gerçekleştirdiği ziyarette ev sahibine daveti için teşekkür eden AK Parti İzmir Milletvekili Sürekli, “Vatandaşlarımızın bizleri evlerine davet ederek akıllarındaki soruları yöneltme arzusu bizleri çok mutlu ediyor “dedi.

Önümüzdeki süreçte yaşanacak halk oylamasının, Türkiye’nin büyük hedefleri için öneminin büyük olduğunu dile getiren Sürekli, “Biz sistemin önemini dile getirdikçe birilerinin buna eşit derecede bilgisiz bir şekilde muhalefet etmesi bizi daha da hırslandırıyor. 1982’de bir darbe sonucu ortaya çıkmış bu vesayet anayasasının değişmesi konusunda desteğini ve fikirlerini istediğimiz ana muhalefet, henüz sistemde Başbakan olmayacağını bile bilmeyen bir genel başkanın önüne koyulmuş yol almaya çalışıyor. Bu maddeler mecliste oylanırken kürsü işgalinden ısırmaya varan demokrasi dışı hareketleri sergileyen de yine bu zihniyettir. Biz demokrasinin daha iyi işleyebilmesi için çok önemli yeniliklerin yer verildiği anayasa değişikliklerini sözün asıl sahibi olan halka götürülmesi için çabalarken onlar “vekil” olduklarını unutarak milletin iradesinin üzerine çıkmaya çalıştılar. Yaptıkları türlü engellemelerin  sonunda geldiğimiz bu noktada artık 16 Nisan, milletin kendi eliyle geleceğine karar verdiği gün olacaktır” diye konuştu.

15 Temmuzda darbe girişimine karşı gösterilen direnişin, 16 Nisandaki halk oylamasının sonucu için önemli ipuçları verdiğine dikkat çeken Kerem Ali Sürekli, “Böylesine hain, böylesine kanlı bir girişimin bertaraf edilmesinde en büyük katkısı olan yine bu halkın kendisidir. Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla milyonların sokağa dökülmesiyle önlenen kanlı girişimde olduğu gibi bu önemli kararda da milletimiz bizleri yalnız bırakmayacaktır. Biz de elimizden gelenin fazlasını yapmak üzere sizlere en doğru bilgileri aktarmak, neden “Evet” dememiz gerektiğini anlatmak için daha sık bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.