Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sürekli, Ödemişli muhtarlarla buluştu

Sürekli, Ödemişli muhtarlarla buluştu

İzmir'in Ödemiş ilçesindeki muhtarlarla biraraya gelen AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, referandumda 'evet' oylarının artması için destek istedi. Sürekli'den Ödemiş'te muhtar zirvesi

  • Ege Postası
  • 06.04.2017 - 16:05

Ödemiş Belediyesi Ahrandı Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen toplantıya AK Partili Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem ve çok sayıda muhtar katıldı. Belediye Başkanı Badem'in Ödemiş'te yapılan hizmetlerle ilgili bilgi vermesinin ardından konuşan AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, devlet hastanesini birkaç ay içinde hizmete açacaklarını belirtti.

AK Partili Sürekli'den Aliağa'da referandum mesaisi

Sürekli, "Biz mazereti sevmeyiz, hizmet üretiriz. O yaptı, bu yaptı demeyiz vatandaşa hizmet ederiz. Zamanı geldiğinde sizler en güzel cevabı onlara veriyorsunuz. Muhtarlarımızın yetkileri gibi ufak tefek düzenleme istekleri var. Biz muhtarları Türkiye'nin en önemli mülki idari amiri görevini yapan durumuna getiriyoruz. Çalıştık çabaladık, yıllardır tartışılan anayasa değişikliği konusunu milletin önüne getirdik. Söz de karar da milletin. 7 Haziran'da millet bize sarı kart gösterdi.

Ama biz milletle hareket ettiğimiz için mesajı hemen aldık. Millet her seferinde onlar 'hayır' dedikçe 'evet' dedi. Haftaya da millet sandıkta 'evet' diyecek" diye konuştu. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.