Dolar 32,3377
%0.27
Euro 35,1323
%0.03
Altın 2.305,740
%1.24
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Süslü Kadınlar Alaçatı'da bisiklet sürecek

Süslü Kadınlar Alaçatı'da bisiklet sürecek

Bu yıl 5'inci kez 50 merkezde eş zamanlı olarak düzenlenecek Süslü Kadınlar Bisiklet Turu kapsamında, İzmir'in Çeşme İlçesi'ne bağlı Alaçatı'da kadınlar pedal çevirecek.

  • Ege Postası
  • 20.09.2017 - 11:26

Süslü Kadınlar Bisiklet Turu 24 Eylül Pazar günü saat 17.00'de Alaçatı Balık Mezatı önünde başlayacak. Bisikletliler hem kendilerini hem de bisikletlerini süsleyerek, Alaçatı sokaklarında bisiklet sürecek. İlk kez 2013 yılında İzmir'de başlayan Süslü Kadınlar Bisiklet Turu etkinliği, yoğun ilgi görünce süreç içinde birçok şehre yayılarak, bu yıl 50 merkeze ulaştı. Etkinlik ile ilgili oluşturulan sosyal medya sayfasında, bisiklet turunun herhangi bir kuruluş, kurum, parti, şirket tarafından düzenlenmediği vurgulanarak, kar amacı güdülmediğinin ve hiçbir ücret alınmayacağının altı çizildi.

Alaçatı'da gerçekleştirilecek etkinliğin sorumluluğunu üstlenen Zeynep Erdem, "Amaç daha çok kadın bisikletlinin yollarda olmasına dikkat çekmektir. Farkındalık yaratmaktır. Kadın sokağa çıkarsa dünya değişir. Ayrıca tüm dünyada bilinen Otomobilsiz Kentler Günü'ne de dikkat çekmek istiyoruz. Tur için kayıt gerekmiyor, bisikletinizi ve kendinizi süsleyip gelin. Tur yavaş ve kısa mesafedir. Tur için bisiklet getirmek kişilerin sorumluluğudur" dedi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.