Dolar 32,5965
%0.38
Euro 34,8334
%0.29
Altın 2.497,620
%0.53
Bist-100 9.465,00
%-0.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tabanım var... bağımsız aday olsam...

Tabanım var... bağımsız aday olsam...

CUMHURBAŞKANI Tayyip Erdoğan’ın istifasını istediği isimlerden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin bazı sözlerinin parti yönetiminde rahatsızlık yarattığı öne sürüldü.

  • Ege Postası
  • 22.10.2017 - 07:18

Kulislere göre, Altepe’nin istifa krizinden önce bazı toplantılardaki konuşmalarında, “kentte kişisel tabanının olduğu, bağımsız aday olsa kazanabileceği” yönünde bazı ifadeler kullandı. 

Erdoğan’ın asker arkadaşlığını da zaman zaman gündeme getiren Altepe’nin bu sözlerinin rahatsızlık yarattığı öne sürülürken, partiden bir kaynak Hürriyet’e şu değerlendirmede bulundu: 

‘ASKERLİK ARKADAŞI’ İFADESİ

“Cumhurbaşkanımızla aynı yerde askerlik yaptığını biliyoruz. Yani Cumhurbaşkanımızla oradan kaynaklanan bir tanışıklığı var. Bu tanışıklık ilerleyen süreçte de devam etmiş ancak bunu öyle çok yakın bir ilişki olarak değerlendirmek doğru olmaz. Gerçekten kendisinin söylediği gibi kişisel bir tabanının olup olmadığı bize göre meçhul. Kimsenin Cumhurbaşkanımızın, partimizin tabanını kendi kişisel tabanıymış gibi değerlendirmemesi gerekir. Bu büyük yanılgı olur. Sonuçta da istifası yönünde ortaya konulan iradeye öyle uzun uzadıya güçlü bir direnişinin olacağını da sanmıyorum. Sadece zamanlamasıyla ilgili bir sorun olabilir.”

DÜN GECE DE KONUŞTU: YOK ÖYLE BİR ŞEY

Recep Altepe dün akşam katıldığı bir nikâh sonrası gazetecilerin istifa sorusuna şu yanıtı verdi: “Hayırdı? Yooo! Yok öyle bir şey yok!  Yok abi öyle birşey yok. Sağol...” 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.