Dolar 32,3111
%0.19
Euro 35,0577
%-0.18
Altın 2.277,800
%0.01
Bist-100 8,99
%2.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Taksici oldu nabız tuttu

Taksici oldu nabız tuttu

Halk oylamasına saatler kalmasına rağmen çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti Buca İlçe Başkanı Mustafa Arslan, bu kez taksici koltuğuna oturdu, Bucalıların referandumla ilgili düşüncelerini sordu, Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemini anlattı.

  • Ege Postası
  • 14.04.2017 - 15:47

İzmir'in en büyük ilçelerinden Buca'da AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Arslan, 16 Nisan'da yapılacak halkoylaması öncesi bir günlüğüne taksici oldu.

Buca Çevik Bir Taksi Durağı'nda görevi taksicilerden alan Arslan, gün boyunca yolcuları gidecekleri yere götürürken 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasına ilişkin görüşlerini sordu. Taksiye binen yolcular ise ilçe başkanıyla konuştuklarını bilmeden samimi bir şekilde sohbet ettil. Arslan Bucalıların düşüncelerinden oldukça memnun kaldı.

Buca'da gerçekleştirdikleri yoğun çalışmaların ardından çok güzel bir hava yakaladıklarını belirten Arslan, "Akşama kadar birçok kişiyle tanışma, sohbet etme, gündemin nabzını tutma şansı bulduk. Biz vatandaşlarımıza yeni hükümet sisitemiyle ilgili gerçekleri anlatmak için yola çıktık. Bugün yaptığımız yolculuklarda hem Bucalı hemşehrilerimizin hem de taksici kardeşlerimizin düşüncelerini objektif bir şekilde gördük. Hemşerilerimizin anayasa değişikliğine sıcak baktıklarını görmek bizleri çok mutlu etti. Yaptığımız çalışmaların vatandaşlar nezdinde karşılık bulması bütün yorgunluğumuzu unutturdu. İnşallah 16 Nisan'da Buca'da çok güzel bir sonuç bekliyoruz." diye konuştu.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.