Dolar 32,3926
%0.23
Euro 35,2776
%0.61
Altın 2.324,900
%0.19
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Taşınma yükünüz özge nakliyatın omuzlarında!

Taşınma yükünüz özge nakliyatın omuzlarında!

Karadeniz bölgesinde gerçekleştirmiş olduğu profesyonel işler sayesinde müşterilerine son derece memnuniyet sağlayan Özge Nakliyat firması, kalite polikası ve profesyonelliği ile nakliyat işlerinde siz değerli müşterilerine kusursuz hizmeti hedefliyor.

  • Ege Postası
  • 14.04.2017 - 12:06

Karadeniz bölgesinde gerçekleştirmiş olduğu profesyonel işler sayesinde müşterilerine son derece memnuniyet sağlayan Özge Nakliyat firması, kalite polikası ve profesyonelliği ile nakliyat işlerinde siz değerli müşterilerine kusursuz hizmeti hedefliyor! Ayrıca bay ve bayan personel seçimi sunan Özge Nakliyat her zaman için müşteri odaklı fikirleriyle kendini geliştirmeye devam ediyor!

Yılların birikimi ve tecrübesiyle geniş bir ekibe sahip olan Özge Nakliyat firması Trabzon evden eve nakliyat denildiğinde ilk akla gelen firmalardan olan ancak Trabzon'un çevre illerine de hizmetlerini sunan Özge Nakliyat firması asla kaliteden ödün vermiyor!

Hizmetler

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi Gümüşhane, Bayburt, Rize, Giresun, Ordu ve Trabzon evden eve nakliyat hizmetlerinin yanı sıra Özge Nakliyat firması beraberinde sunduğu özel seçenekler ve hizmetleriyle Karadeniz bölgesinde güvenle tercih edilebilecek firmalardan birisi.

Asansörlü Taşıma

Yüksek katlarda oturan ve merdivenleri dar olan kişiler için taşınmanın çok ağır bir yük olduğunu söylemek mümkün ancak gelişen teknolojiye ve yeniliklere açık olan Özge Nakliyat firması yüksek katları, dar girişleri ve dar merdiven alanlarını hiçe sayarak asansörlü taşıma ile siz değerli müşterilerinin eşyalarını en emniyetli şekilde yeni evine, ofisine veya bürosuna ulaştırıyor!

Şehirler Arası Taşımacılık

Batısından Doğusuna Tüm Türkiye'ye Nakliyat! Sloganıyla, Özge Nakliyat firması geniş araç filosu sayesinde tüm şehirlere evlerinizi, ofislerinizi veya bürolarınızı güvenle taşıyor!

Ambalajlama, Depolama ve Expertiz

Hacim, paketleme miktarı, tarih, kolileme, personel sayısı ve asansör ihtiyacını siz değerli müşterileri için önceden belirleyerek planlı bir çalışma sunan Özge Nakliyat firması ambalajlama ve depolama hizmetleriyle de evlerinizde, büronuzda veya ofisinizde fazlalık oluşturan eşyalarınızı güvenle koruyor! Özel hazırlanmış depolama alanlarında her türlü risk ve tehlikeye karşı alınmış önlemler ile Özge Nakliyat firması siz değerli müşterilerini her zaman düşünmekte!

Trabzon evden eve nakliyat, asansörlü taşımacılık, şehirler arası taşımacılık, büro ve ofis taşımacılığı, expertiz, depolama ve ambalaj hizmetleri ile taşınma yükünü omuzlanan Özge Nakliyat firması için daha detaylı bilgi alabilmek ve hemen iletişime geçebilmek için : http://www.ozgenakliyat.com

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.