Dolar 32,3644
%-0.36
Euro 34,6869
%-0.34
Altın 2.395,610
%-1.12
Bist-100 10.174,00
%1.28

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
TBMM'de arbede: İzmirli başkana küfür iddiası!

TBMM'de arbede: İzmirli başkana küfür iddiası!

Meclis TV'nin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun grup konuşmasını kesmesinin ardından toplantı çıkışında İzmir Çiğli grubuyla meclis polisi arasında arbede çıktı. Arbedenin Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan'a polisler tarafından küfür edilmesi nedeniyle çıktığı iddia edildi. TBMM'de gerginlik: Arslan'a küfür iddiası!

  • Ege Postası
  • 22.11.2016 - 15:10

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun grup konuşması Meclis TV'den yayınlanmadı. Meclis TV, teknik bir aksaklıktan dolayı canlı yayını gerçekleştiremediklerini altyazıyla izleyicilere duyurduKılıçdaroğlu ise olaya hem Meclis TV'deki durum hem salondaki ses düzeninin bozuk olması nedeniyle büyük tepki gösterdi. Yayının kesilmesinin ardından grup toplantısına katılan bir grup ile polis arasında da arbede çıktı.

CHP grup toplantısına, kadın örgütü temsilcileriyle partililer akın etti. CHP'nin grup salonuna sığmayan ziyaretçiler, meclis koridorlarına ve bahçeye taştı. Meclis TV'nin Kılıçdaroğlu'nun grup konuşmasını kesmesinin ardından toplantı çıkışında İzmir Çiğli grubuyla meclis polisi arasında arbede yaşandı.

BAŞKAN ARSLAN'A KÜFÜR EDİLDİ İDDİASI

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan'a polisler tarafından küfür edildiği iddiasıyla polis ve Çiğli'den gelen CHP'li gençler arasında başlayan gerginlikte çevredeki bazı eşyaların kırıldığı görüldü. Gerginlik kısa süre içinde yumruklu kavgaya dönüştü. CHP İzmir Milletvekilleri Tacettin Bayır ve Atilla Sertel araya girerek kavgayı yatıştırmaya çalıştı. O sırada koridordan geçmekte olan TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı grubu ve polisi yatıştırarak kavgayı sona erdirdi.

Yaşanan arbede de 1 kişinin kolunun kırıldığı öğrenildi. 

GÜLER OLAYI ANLATTI

Bahçekapılı,olayların yatışmasının ardından CHP Çiğli İlçe Gençlik Kolu Başkanı Baransel Güler'i dinledi. Güler, belediye başkanına polis tarafından küfür edildiğini iddia etti.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.