Dolar 32,5879
%0.35
Euro 34,7856
%0.15
Altın 2.506,360
%0.88
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Telefon dolandırıcısı suçüstü yakalandı

Telefon dolandırıcısı suçüstü yakalandı

İzmir’in Torbalı ilçesinde aradığı kişilere kendisini polis olarak tanıtıp kimlik bilgilerinin terör örgütü tarafından kullandığını söyleyerek para talebinde bulunan bir kişi polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.

  • Ege Postası
  • 09.03.2017 - 12:35

İzmir'in Torbalı İlçesi'nde, telefon dolandırıcılığından 28 yaşındaki K.B., polis tarafından gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen K.B., tutuklandı.

Torbalı'da yaşayan 42 yaşındaki M.D., geçen pazartesi günü, polisi aradı. Telefonundan kendisini polis olarak tanıtan bir kişinin "Kimlik bilgilerinin terör örgütlerince kullanıldığını ve paraya ihtiyaç olduğunu" söylediğini ifade eden M.D., yardım istedi. M.D.'nin çağrısı üzerine Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, harekete geçti.

Polis, M.D.'nin şüpheliyle görüşmesini ve talepleri yerine getireceğini söylemesini istedi. Dolandırıcıyla görüşen, istenilen parayı çekeceğini söyleyerek bankaya giden ancak para süsü verilmiş bir poşetle kurumdan çıkan M.D., Erdinç Tekerli Caddesindeki bir işyerinde paketi teslim etmek üzere beklemeye başladı. Bu sırada polis ekipleri de güvenlik önlemini aldı. Paketi almaya gelen 28 yaşındaki K.B., polis tarafından suçüstü yakalandı. 1 Mart'ta Aliağa İlçesi'nde yaşayan 47 yaşındaki T.Ö.'yü de aynı yöntemle dolandırdığı tespit edilen K.B., 'İletişim sistemlerini kullanarak dolandırıcılık' suçundan sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.