Dolar 32,3765
%0.18
Euro 34,9820
%-0.24
Altın 2.325,600
%0.22
Bist-100 9,07
%-0.12

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Teos Yazarevi Felsefe Buluşmaları başlıyor

Teos Yazarevi Felsefe Buluşmaları başlıyor

Teos Felsefe Buluşmaları, Teos Yazarevi-Araştırma ve Uygulama Merkezinde 18 Mart’ta başlıyor. Toplantıların başlığı Özgür Düşünce ve Düşünce Özgürlüğü

  • Ege Postası
  • 17.03.2017 - 10:33

Teos Yazarevi-Araştırma ve Uygulama Merkezinde çalışmalarını sürdüren Simge Kültür Sanat Derneği 18-19 Mart tarihlerinde Seferihisar Belediyesi işbirliğiyle Teos Felsefe Buluşmalarının ilkini gerçekleştiriyor.  Demokrasi tarihinin düşünce özgürlüğü bağlamında  farklı nedenlerle kesintiye uğradığı ülkemizde bir dünya fikri edinmenin ve bu fikirle tarihselleşmenin önemine vurgu yapılacak olan bu ilk toplantının konusu Özgür Düşünce ve Düşünce Özgürlüğü.

Bu ilk buluşma, görünmez baskılardan, yönlendirilmiş düşünce kalıplarından sıyrılıp özgür düşünmenin ve toplumsal anlamda da düşünce ve ifade özgürlüğünün dünyayla ve birbirimizle kurulacak iletişimin niteliğini belirlediği ve arttırdığı bilgisinden hareketle gerçekleşecek.

Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’in seslenişiyle başlayacak iki günlük buluşmanın konukları Ahmet Arslan, Nilgün Toker, Hüsamettin Çetinkaya, Kaan H. Ökten, Örsan K. Öymen. Arkhe Dörtlüsü’nün müzikleriyle renklenecek etkinlik iki gün sürecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.