Dolar 32,4648
%-0.07
Euro 34,8205
%-0.43
Altın 2.451,850
%0.64
Bist-100 9.893,00
%1.81

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tepecik'te yenilenen birimler törenle açıldı

Tepecik'te yenilenen birimler törenle açıldı

İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayırsever Nermin Tanık'ın bağışları ve İzmir Hastanelerine Yardım Derneği'nin desteği ile yenilenen Gastroenteroloji Kliniği, Kulak Burun Boğaz ve Göz Polikliniği ile tıbbi atık deposu hizmete girdi.

  • Ege Postası
  • 07.03.2017 - 11:38

Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yenilenen Gastroenteroloji Kliniği, Kulak Burun Boğaz ve Göz Polikliniği ile tıbbi atık deposunun açılışı nedeniyle düzenlenen törene AK Parti İzmir Milletvekilleri Kerem Ali Sürekli ve Necip Kalkan, Ege Bölgesi Sanayi Odası yöneticileri, hayırsever Tanık Ailesi ve İzmir Hastanelerine Yardım Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nail Ceylan, İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Ahmet Emin Erbaycu, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Prof. Dr. Gökhan Akbulut ve çok sayıda sağlık çalışanı katıldı.

Yenilenen birimleri tanıtan Prof. Dr. Gökhan Akbulut, "Yılda yaklaşık 2.5 milyon kişiye hizmet veriyoruz. Hastanemiz 1971 yılında yapıldı ve o yılların koşullarını taşımaktadır. Ancak bu şartlar altında değerli sağlık çalışanlarımızın sayesinde hastanemizde dünya standartlarında sağlık hizmeti veriliyor. Biz de koşullarımızı iyileştirmeye çalışıyoruz. Gastroenteroloji kliniğimizi de bağışçılarımızın desteği ile yeniledik kendilerine ve tüm destek verenlere teşekkür ediyorum" dedi. 

Bağışçı Nermin Tanık da İzmir Hastanelerine Yardım Derneği'nin bir üyesi olarak yeni çalışmalara devam edeceklerini söyledi. İzmir Hastanelerine Yardım Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Nail Ceylan ise kısa zamanda hastanedeki ikinci bir servisi yenilemenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, bu yıl içerisinde bir servis daha yenileyeceklerini ifade etti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.