Dolar 32,5990
%0.38
Euro 34,8204
%0.25
Altın 2.496,080
%0.47
Bist-100 9.466,00
%-0.61

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Terör çifte terör operasyonu

Terör çifte terör operasyonu

İzmir'de, PKK/KCK, DHKP/C ve MLKP terör örgütlerinin propagandasını yaptıkları öne sürülen 16 şüpheli gözaltına alındı. Terör örgütü DEAŞ'a yönelik düzenlenen operasyonda da 3'ü Suriye uyruklu 6 kişi gözaltına alındı. Terör propagandası yapanlar ve DEAŞ şüphelileri gözaltında

  • Ege Postası
  • 29.08.2017 - 10:25

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, terör örgütlerinin propagandasını yapan kişilere yönelik çalışma yapıldı. Kent merkezi ve Menemen ilçesinde terör örgütleri PKK/KCK, DHKP/C ve MLKP propagandası yapan kişiler tespit edildi. Belirlenen adreslere bu sabah düzenlenen eş zamanlı baskınlarda, 16 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda örgütsel doküman ala geçirildi, dijital materyallere incelenmek üzere el konuldu. Şüphelilerin Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusuna devam ediliyor. 

DEAŞ OPERASYONU: 6 GÖZALTI

İzmir, terör örgütü DEAŞ'a yönelik düzenlenen operasyonda da, 3'ü Suriye uyruklu 6 kişi gözaltına alındı. 

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla, DEAŞ terör örgütü adına faaliyet gösterenlere yönelik olarak Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından bu sabah operasyon düzenlendi. İstihbarat ve Özel Harekat şubelerinin de destek verdiği operasyonda 3'ü Suriyeli, 3'ü de Türk vatandaşı olmak üzere toplam 6 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve araçlarında yapılan aramalarda ise örgütsel doküman ve dijital materyal ele geçirildi. Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, sorgulanmak üzere Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.