Dolar 32,3701
%0.16
Euro 34,9552
%-0.31
Altın 2.325,270
%0.21
Bist-100 9,08
%0.02

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tire'de skandalı genel merkez önledi

Tire'de skandalı genel merkez önledi

CHP Tire, İlçe Başkanı Hakan Şenoyar hakkında ortaya atılan iddialarla çalkalanıyor. CHP Tire İlçe Başkanlığı tarafından yapılmak istenen baskın seçim genel merkezin müdahalesi ile sona erdirildi. O ilçede skandalı genel merkez önledi

  • Ege Postası
  • 10.09.2017 - 16:07

EGEPOSTASI- ÖZEL HABER-CHP İzmir'de bugün delege seçimi heyecanı yaşanırken, Tire’de partililer bir skandalla uyandı. İlçe Başkanı Hakan Şenoyar dün üyelere partinin SMS servisinden “Sn. Üyemiz; Olağan Kongre seçimlerine ait muhtarlık bölgesi delege seçimlerinin yapılacağı yer, mahalle, tarih ve görevlilerini gösterir liste askıya çıkartılmıştır. CHP ilçe Başkanı Hakan Şenoyar” mesajı gönderdi, partililer parti binasına gittiklerinde binayı kilitli buldu. Bunun üzerine İlçe Başkan Şenoyar'ı arayan partililer ertesi gün 64 mahallede delege seçimin olduğunu öğrendi. Yapılan araştırmada köylerde üyelere imza attırıldığı ortaya çıktı. 

ŞOK İDDİA! GENEL MERKEZ DEVREDE

Bunun üzerine mahallelere giden partililer şok bir iddia ile karşılaştılar. CHP ilçe Başkanı Hakan Şenoyar’ın daha önce mahallelere giderek seçim yapmadan bazı üyelerden imza aldığı ve “Tamam siz delege oldunuz”dediği öne sürüldü. Bu iddialar ve mahallelerden gelen tepkilerin, CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl’e iletildiği ve bunun üzerine Bingöl’ün İl Başkanı Asuman Ali Güven’le görüştüğü, olaya müdahale etmesi talimatını verdiği öğrenildi.   

SEÇİMLER İPTAL EDİLDİ

Bunun üzerine İl Başkanı Asuman Ali Güven’in İlçe Başkanı Hakan Senoyar’ı aradığı ve rapor istediği ve ardından Tire’ye İl Başkan yardımcısı Yücel Özen’i görevlendirildiği öğrenildi. Özen’in ilçe Başkanı Hakan Şenoyar ile görüştüğü, bugün yapılması gereken seçimleri iptal ettiği ve seçimin ileri bir tarihte kararlaştırarak yapılmasına karar verildiği öğrenildi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.