Dolar 32,5692
%0.09
Euro 34,9345
%0.3
Altın 2.427,110
%0.16
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Titanic Deluxe Bodrum'dan turizme büyük katkı

Titanic Deluxe Bodrum'dan turizme büyük katkı

Türkiye'de İstanbul, Antalya ve Bodrum'da toplam 9 otel ile hizmet veren Titanic Hotels, misafir odaklı hizmet ve uygulamalarıyla sektöre yön veriyor.

  • Ege Postası
  • 13.01.2017 - 10:22

Titanic Hotels Group Koordinatörü Gökhan Özbatır, misafirlerin konforu ve memnuniyeti için tüm detayları en ince ayrıntısına kadar düşündüklerini belirterek, bulundukları bölgede fark yaratmak için çalıştıklarını söyledi.

Titanic Hotels bünyesinde Güvercinlik Turizm A.Ş. olarak hizmet veren Titanic Deluxe Bodrum'un, kısa sürede yurtiçi ve yurtdışından yoğun taleple karşılaştığını belirten Özbatır, “Hizmet sektöründe misafirlerimizin memnuniyeti ön planda olmak zorundadır. Bunun için birçok farklı detayın düşünülmesi ve koordine edilmesi gerekir. Bunları yaparken de kalite standartlarından ödün vermeden çalışmak, özellikle konusunda deneyimli personelle hizmet üretmek de ayrı bir önem taşır” dedi.

HEM BÖLGEYE, HEM ÜLKE EKONOMİSİNE DESTEK OLDUK

Titanic Deluxe Bodrum'un açıldığı ilk yılında yüzde 95'lik ortalama doluluk oranı elde ettiğini ve bu başarının bir tesadüf olmadığını vurgulayan Gökhan Özbatır, “Misafirlerimizin kişisel değerlendirmelerine göre 97 puan elde eden Titanic Deluxe Bodrum, ülke turizmine olduğu kadar bölge ekonomisine de büyük katkı sağladı. 1983 yılında turizm alanı olarak ilan edilen bölgede uzun yıllardır sürüncemede kalan bu projeyi 2015 yılının Mayıs ayında teslim alarak bir yıldan az bir sürede tamamladık. Titanic Deluxe Bodrum'u Türk turizminin hizmetine sunarak turizmin en sancılı olduğu bu dönemde ülke ekonomisine önemli bir değer kazandırmış olduk” diye konuştu.

500'DEN FAZLA KİŞİYE İSTİHDAM SAĞLADIK

Titanic Deluxe Bodrum'un bölgeye sağladığı katma değerin yanı sıra; istihdam alanında da büyük fayda sağladığını hatırlatan Özbatır, şöyle devam etti: “Otelimiz, büyük çoğunluğu bölgeden olmak üzere 500’den fazla kişiye istihdam imkanı yarattı. Aynı zamanda Türkiye’nin en büyük otel zincirlerinden Titanic Hotels bünyesine dahil olan personel rotasyon hakkı tanınarak grubun diğer destinasyonlardaki lüks otellerinde çalışma fırsatı yakaladı. Misafirlerine daima yüksek kalite ürün sunan Titanic Deluxe Bodrum, bölge tedarikçileri için de yeni bir talep kaynağı haline gelerek önemli bir ekonomik destek sağladı. Çevre düzenlemesi, ağaçlandırma ve arıtmaya da büyük yatırım yapan tesisimiz, ekonomik olduğu kadar çevre odaklı konularda da hassasiyete sahiptir”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.