Dolar 32,5114
%-0.09
Euro 34,9486
%0.34
Altın 2.436,150
%0.54
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Toğa kardeşlere Büyükşehir'den yardım eli

Toğa kardeşlere Büyükşehir'den yardım eli

İzmir’de derme çatma bir barakada yaşam savaşı veren yaşlı çift ile maddi imkansızlıklardan dolayı okula gidemeyen torunlarına, İzmir Büyükşehir Belediyesi de yardım eli uzattı.

  • Ege Postası
  • 14.02.2017 - 12:45

Karabağlar ilçesinde derme çatma, kapısı ve penceresi olmayan bir barakada yaşam savaşı veren Yurdagül (55) ve Ali Toğa (63) çifti ile maddi imkansızlıktan dolayı okula gidemeyen torunları Yurdagül (6) ve Ali'nin (7) dramı, herkesin yüreğini sızlattı. Anneleri ölen, babalarının da terk ettiği Toğa kardeşlerin yaşadığı çaresizliğin basında yer alması üzerine Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Karabağlar Kaymakamlığı harekete geçerken, Büyükşehir Belediyesi de sessiz kalmadı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ilk olarak hayalleri gerçekleştirilerek okula yazdırılan iki kardeş ile babaanne ve dedelerinin durumuyla ilgilenilmesi için talimat verdi. İlk aşamada ailenin ve çocukların zaruri ihtiyaçları konusunda yardımlarda bulunan belediye, ailenin kaymakamlık tarafından daha sağlıklı bir eve taşınması ile ev ihtiyaçlarını da karşılayacağını bildirdi. (İHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.