Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Torbalı 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda buluştu

Torbalı 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda buluştu

Torbalı Belediyesi’nin 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü dolayısıyla ilçe çapında organize ettiği etkinlikler serisi devam ediyor.

  • Ege Postası
  • 14.07.2017 - 14:08

Torbalı Belediyesi tarafından  Ayrancılar Mahallesi’nde  inşa edilen ve ismi Belediye Meclis kararıyla “15 Temmuz Şehitleri Meydanı” konulan alanda 15 Temmuz temalı fotoğraf sergisi açıldı. İlçe protokolünün tam kadro hazır bulunduğu fotoğraf sergisi resmi bir merasimle açıldı. Açılış öncesi İstiklal Marşı okundu ve dualar edildi. Dileyen vatandaşın günün her saati gezebileceği fotoğraf sergisinde 15 Temmuz gecesi yaşananlar  bütün çıplaklığıyla değişik fotoğraf kareleriyle ifade ediliyor. 

Başkan Görmez'in 15 Temmuz mesajı

Başkan Görmez, “ O hainler ,milleti hesap edemediler”

Açılış töreninde bir konuşma yapan Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, “15 Temmuz gecesi girişilen alçakça teşebbüs Türkiye Cumhuriyeti’ni haritadan silmeye yönelik bii işgal hareketiydi. Ancak Rabbim, bu milletin gücünü kuvvetini, bağımsızlık duygusunu bir araya getirdi o gece. Ve Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın “sokaklara inin” çağrısıyla bütün bir millet sel olup aktı. İşte  o hainlerin  hesap edemedikleri buydu. Onlar “biz yapacağız millet oturacak” zannetti. Ama milletin sillesini yiyip tarumar oldular. Bugün buradaysak emin olun,önce Rabbimin izni sonra da o aziz şehitlerimizin sayesindedir. O gece can veren bütün şehitlerimizi minnetle yad ediyoruz. Rabbim birliğimizi dirliğimizi bozmasın. Sayın Cumhurbaşkanı’mıza, Sayın Başbakan’ımıza, devletimizi idare edenlere güç, kuvvet ve kudret nasip etsin”dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.