Dolar 32,5184
%-0.09
Euro 34,8007
%-0.19
Altın 2.426,810
%-0.14
Bist-100 9.719,00
%0.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Torbalı Aquapolis sezonu açtı

Torbalı Aquapolis sezonu açtı

Torbalı Belediyesine ait Yüzme havuzundan haftanın bir günü engelli çocuklar fizyoterapistler eşliğinde ücretsiz yararlanacak. Havuzda 10 cankurtaran hizmet veriyor. Dar gelirli ailelerin çocukları ve engelliler ücretsiz yararlanacak. Torbalı Aquapolis sezonu açtı

  • Ege Postası
  • 07.06.2017 - 11:44

Torbalı Belediyesi’ne ait Aquapolis yüzme havuzu ve sosyal tesisleri yeni sezonu açtı. Tesislerde yüzme sporları dahil birçok etkinlik yapılacak. Haftanın bir günü ise  engelli çocuklar fizyoterapistler eşliğinde ücretsiz yararlanacak. Havuzda 10 cankurtaran hizmet veriyor.

AQUAPOLİS sosyal tesislerinden yetişkinler hafta sonu 25, hafta içinde ise 20 lira liradan yararlanabilecek. 15 yaşından küçüklerden hafta içi 15 hafta sonu 20  lira ücret alınacak. Eylül sonuna kadar açık kalacak olan havuz için Torbalı Belediyesi ücretsiz servis aracı tahsis etti. Bayanlar  ise Çarşamba günü  havuzdan özel olarak yararlanabilecek.

Aquapolis Yüzme Havuzu’nda Türkiye Su Altı Federasyonu’nun yönetmeliği eksiksiz olarak uygulanıyor. Havuz suyunun temiz olmasına büyük özen gösteriliyor.2 tane havuz suyu operatörü bunun için görev yapıyor. Havuzdan alınan su örnekleri muntazam olarak İl Sağlık Müdürlüğü’ne gönderilirken günlük tahlil sonuçları vatandaşların görmesi amacıyla her gün havuz girişine açılıyor.

Aquapolis yüzme havuzunda bu sezon farklı uygulamalar da var. Aquapolis’e gelen herkese havuza girmeden önce ayak dezenfeksiyonu uygulanıyor. Duş almadan havuza girmek de yok. Havuzda bu sene de çeşitli yarışmalar ve eğlence programları düzenlenecek.

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez ,  Aquapolis yüzme havuzu ve sosyal tesislerinin ticari amaçla kullanılmadığını, havuzdan toplumun bütün kesimlerinin yararlanması için ilgili birimlere talimat verdiğini belirterek şunları söyledi “ yaşamı boyunca yüzme havuzuna girme imkanı olmayan çocuklarımız var. Özellikle kırsal alandaki çocuklar, öğrenciler bizzat bizim ekiplerimiz tarafından ailelerinin yazılı onayı ile evlerinden alınacaklar, tekrar evlerine bırakılacaklar.  Kent Konseyi Engelli Meclisi de haftada bir engelli çocuklarımızın fizyoterapistler eşliğinde havuzdan  ücretsiz yararlanmalarını sağlayacak çok geniş kapsamlı bir proje yürütecek”  dedi.

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.