Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Torbalı Belediyesi'nden sünnet şöleni

Torbalı Belediyesi'nden sünnet şöleni

Torbalı Belediyesi gelenekselleşen sünnet şölenini üçüncü kez düzenlemeye hazırlanıyor.6 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek toplu sünnet şöleni ile dar gelirli ailelerin 5/11 yaş aralığındaki çocukları sünnet olabilecek.

  • Ege Postası
  • 15.08.2017 - 13:50

7 Eylül Kurtuluş Etkinlikleri kapsamında düzenlenecek olan sünnet şöleninde yer almak isteyen ailelerin bulundukları yerleşimdeki mahalle muhtarlarına başvuruda bulunmaları gerekiyor. Sünnet şölenine katılmak için şu ana kadar 40 aile başvuruda bulundu. Bu sayının önümüzdeki sürede artması bekleniyor. Sünnet olacak çocukları bu sene de güzel bir eğlence atmosferi ve çeşitli hediyeler bekliyor. Torbalı Belediyesi ailelerin ve çocukların mutlu olmaları için her detayı düşündü. Sünnet şöleninde; palyaçolar, illüzyonistler, jonglör gösterileri yer alacak. Çocuklara ve ailelerine çeşitli ikramlarda bulunulacak. Sünnetin sıhhi şekilde yapılması için azami dikkat gösterilecek.

Başkan Görmez “Çocuklarımız bizim için değerli”

Gelenekselleşen sünnet şölenlerinin aynı zamanda bir sosyal sorumluluğu yerine getirdiğine değinen Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, “Sünnet, dinimizin de önemli bir vecibesidir ve her erkek çocuğu için de özel bir anlam taşır. Bu yıl üçüncüsünü düzenleyecek olduğumuz sünnet şölenimiz gelenekselleşme yolunda. Çocuklarımız  için  yine muhteşem bir organizasyon hazırlıyoruz. İnşallah önümüzdeki yıl çok daha güzelini sunarız. Çocuklarımız bizler için çok değerli, onları  mutlu görmek bizleri de mutlu ediyor.” dedi 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.