Dolar 32,5826
%0.13
Euro 34,9991
%0.49
Altın 2.429,410
%0.26
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Torbalı'da 15 Temmuz'a özel program

Torbalı'da 15 Temmuz'a özel program

Torbalı Belediyesi, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir dizi etkinlik gerçekleştirecek. Torbalı'da 15 Temmuz'a özel program

  • Ege Postası
  • 12.07.2017 - 14:26

Bu doğrultuda yarın saat 10’da Ayrancılar 15 Temmuz Şehitleri Meydanı’nda  resim ve fotoğraf sergisi açılacak. Yoğun ilgi görmesi resim ve fotoğraf sergisinde 15 Temmuz temalı eserler  görülebilecek. Ayrıca Cuma namazı öncesi şehitler için Kuran’ı Kerim tilaveti okunacak, hatmi şerif duaları yapılacak.15 Temmuz Cumartesi günü etkinlikler Torbalı Belediye meydanına taşınacak. Ayrancılar’da  açılacak olan resim ve fotoğraf sergisinin bir benzeri de Torbalı Belediye Meydanında açılacak. Meydanda yapılacak olan törende 15 Temmuz’a dair şiirler okunacak ve konuşmalar gerçekleştirilecek. İlçedeki resmi program Torbalı Belediyesi Mehteran takımının gösterisiyle sona erecek. Dileyen vatandaşlar İzmir Valiliği tarafından Konak Meydanında düzenlenecek olan programa katılabilecek.

Başkan Görmez, “Tarihin nadir yazdığı bir destan”

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, bu yıl ilki düzenlenecek olan 15 Temmuz anmalarının tarih ve vatan bilincinin canlı tutulması açısından çok önemli olduğunu vurgulayarak, “15 Temmuz’u  yakın tarihimizde yaşanan bütün hadiselerden çok ayrı bir yere koymak gerekiyor. Bu hain darbe girişiminin ve ardından yaşananların bir benzeri daha yok. Milletimizin Sayın Cumhurbaşkanı’mız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine bir çığ olup darbecileri  hain emellerinden alıkoyması nadir görülebilecek  bir kahramanlık destanıdır. Bu destanı kanıyla yazan şehitlerimizi, bu uğurda gazi olan vatandaşlarımızı saygı ve minnetle anıyoruz. Tüm vatandaşlarımızı etkinliklerimize katılmaya davet ediyorum”dedi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.