Dolar 32,5734
%0.3
Euro 34,8007
%0.2
Altın 2.505,250
%0.84
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Torbalı'da şehit ailesine şehadet belgesi verildi

Torbalı'da şehit ailesine şehadet belgesi verildi

Hakkâri’nin Çukurca İlçesi'nde, PKK'lı teröristlerin düzenlediği saldırıda yaralanıp, kaldırıldığı hastanede şehit düşen 25 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Harun Şenözüar’ın İzmir'in Torbalı İlçesi'nde yaşayan ailesine Şehadet Belgesi teslim edildi. Şehit ailesine şehadet belgesi verildi

  • Ege Postası
  • 16.05.2017 - 10:34

Şehit ailesinin yaşadığı Karaot Mahallesi’ndeki evine giden İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Torbalı Kaymakamı Kadir Sertel  Otcu ve Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez ile üst düzey askeri yetkilileri  şehit babası Hamdi  Şenözüar, annesi Fatma Şenözüar  ve 9 aylık  hamile eşi  Melek Şenözüar karşıladı. Törende kendisi de asker olan şehidin ağabeyi Rıdvan Şenözüar’da hazır bulundu.

İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Şehadet belgesini şehidin eşi Melek Şenözüar’a verirken evde bulunan protokol ile şehit yakınlarının gözyaşlarına boğulduğu gözlendi.

Jandarma Uzman Çavuş Harun Şenözüar  Nisan 2017’de Hakkari'nin Çukurca İlçesi Kaletepe ile Hantepe üs bölgeleri arasında PKK'lı teröristler tarafından askeri araca roketatarlı saldırı sonucu yaralanmış daha sonra kaldırıldığı hastanede şehit olmuştu.

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez,   Şehit Jandarma Uzman Çavuş Harun Şenözüar ‘ın adını öğrenim gördüğü liseye verdiklerini belirtti.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.