Dolar 32,2734
%0.1
Euro 34,7154
%-0.17
Altın 2.404,010
%-0.22
Bist-100 10.267,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Torbalı’dan Göztepe'ye Süper Lig hediyesi

Torbalı’dan Göztepe'ye Süper Lig hediyesi

14 sezon aradan sonra tekrardan Süper Lig'e yükselerek İzmir'in hasretine son veren Göztepe'ye anlamlı bir destek geldi. Torbalı Belediyesi, arazi tahsisi başvurusuna olumlu cevap verme kararı aldı. Başkan Görmez müjdeyi verdi

  • Ege Postası
  • 13.06.2017 - 12:56

Konu ile ilgili konuşan  Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez ; İzmir’ in güzide ve köklü spor kulüplerinden olan Göztepe’ nin tahsis talebi Belediye Meclis gündemine getirilecek. İnanıyorum ki ilçe meclisimiz bu konuda olumlu bir karar alacaktır “şeklinde açıklamada bulundu.

Torbalı Belediyesi'nin tahsisini yapacağı araziye altyapı tesisleri yapılacak. Projesi hazırlanan tesislerde toplamda 8 adet futbol sahası, 2 adet tenis kortu, 2 adet basketbol sahası, yarı açık yüzme havuzu, kafeterya, sosyal alanlar, eğitim-öğretim binası, idari bina ve sporcu konaklama alanları yer alacak. Torbalı'ya bağlı Pancar Mahallesi'ndeki devasa araziye inşa edilecek tesisler, İZBAN Pancar İstasyonu'na yürüme mesafesinde bulunacak. İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na 15 dakika mesafedeki tesisler, hem konumu hem de arazi yapısının uygunluğuyla örnek bir kompleks olacak.

GÖRMEZ'DEN TÜM BELEDİYELERE ÇAĞRI

Göztepe'nin başvurusunu Belediye Meclisinin alacağı kararla olumlu yönde sonuçlandırmak istediklerini belirten Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, İzmir'in güzide ve köklü bir spor kulübü olan Göztepe'nin önemli bir ihtiyacını karşılayacakları için oldukça mutlu olduklarını dile getirdi. Süper Lig'in çiçeği burnunda ekibine ilk desteği veren belediye olmanın da sevincini yaşadıklarını dile getirdi. Göztepe'nin başarısı için büyük emek ve gayret gösteren, iç saha ve dış saha olmak üzere bütün maçlarında tribünde yerini alan AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya'nın da Torbalılı olduğunu hatırlatan Görmez, adı Göztepe ile özdeşleşen Kaya'nın memleketinden gelen bu desteğin Göztepe'ye Süper Lig hediyesi olduğunu söyledi. Geçtiğimiz günlerde Ankara'da Başbakan Binali Yıldırım'ı ziyaret eden Göztepe yönetimi, teknik heyeti ve futbolcularının şampiyonluk kupasını Yıldırım'a sunduğunu hatırlatan Görmez, Başbakan Yıldırım'ın Göztepe'nin Süper Lig'e çıkmış olmasından dolayı duyduğu memnuniyete yakından şahit olduğunu söyledi. İzmir'in gururu Göztepe'ye tüm belediyelerin destek vermesi gerektiğini ifade eden Görmez, bu noktada mevkidaşlarına da çağrıda bulundu. Belediyelerin vereceği sürekli destek ile Göztepe'nin daha başarılı bir kulüp haline geleceğine inandığını belirten Görmez, "İzmir'in belediyeleri olarak İzmir'in takımına sahip çıkmak görevimizdir. Bu konuda herkes üzerine düşeni yapacaktır diye düşünüyorum. Lafla değil, elimizi taşın altına koyarak Göztepe'mizi desteklemeliyiz. Süper Lig'de misafir değil kalıcı olarak mücadele ederek, İzmir'in birlik ve beraberliğini, gücünü bu şekilde herkese göstermeliyiz" şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.