Dolar 32,5255
%-0.07
Euro 34,8717
%0.02
Altın 2.437,850
%0.32
Bist-100 9.645,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Torbalı geleceğe yürüyecek

Torbalı geleceğe yürüyecek

Torbalı Belediyesi’nce, yapımı tamamlanan Sultan 2.Abdülhamit, Haluk Alpsü Bulvarı ile Tepeköy Mahallesi yürüyüş yolunun resmi açılışı 9 Ağustos’ta gerçekleşiyor. Aynı projenin devamı olan Alpkent Mahallesi yürüyüş yolunun da temeli atılacak. Kente değer katan yatırımlar

  • Ege Postası
  • 08.08.2017 - 11:54

Mahalle meydanları, parklar, fitness alanları, bisiklet ve yürüyüş yolları ile sağlıklı yaşamı desteklemek için onlarca projeyi hayata geçiren Torbalı Belediyesi , Sultan 2.Abdülhamit, Haluk Alpsü Bulvarı ile Tepeköy Mahallesi Yürüyüş yolunun resmi açılışını 9 Ağustos’ta (yarın)  gerçekleştiriyor. Aynı Projenin devamı olan Alpkent Mahallesi Yürüyüş yolunun da temeli atılacak.

Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Haluk Alpsü Bulvarı’nda inşa edilen sevgi yolu, Tepeköy Mahallesi’ndeki yürüyüş yolu ve Alpkent Mahallesi’ndeki Sultan 2.Abdülhamit Bulvarı yürüyüş yolunun resmi açılışı eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek. Alpkent Mahallesi’nde inşa dilecek olan yürüyüş yolu için de ilk kazma vurulacak.

KENTE DEĞER KATAN YATIRIMLAR

Torbalı Belediye  Başkan  Adnan Yaşar Görmez, ilçede; sosyal, sportif ve kültürel yaşama ayrı bir önem verdiklerini, mevcut alanların yanı sıra, kamulaştırma yoluyla sağlanan arsaları bu amaçla değerlendirmek istediklerini belirterek şunları söyledi  “Torbalı’nın muhtelif yerlerine yürüyüş yolları inşa ettik. Elbette bunlar sadece birer yürüyüş yolu değil, aynı  zamanda spor yapabileceğiniz ya da bir banka oturup dinlenebileceğiniz alanlar. Günlük hayatın koşuşturmasından spor yapıp stres atabileceğiniz yerler. Yapımına yeni başlayacak olduğumuz Alpkent Mahallesi yürüyüş yolu da tamamlandığında Torbalı’nın tam 4 adet yürüyüş yolu olacak. Bunları kentimize ayrı bir değer katan yatırımlar olarak değerlendiriyoruz” dedi.

TORBALI, TOPLAM  2 BİN 600 METRELİK YÜRÜYÜŞ YOLUNA KAVUŞMUŞ OLACAK

Torbalı Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri,  Sultan 2.Abdülhamit, Haluk Alpsü Bulvarları ile Tepeköy Mahallesi Yürüyüş yolundan sonra  Alpkent Mahallesi Yürüyüş yolunun da tamamlanmasıyla  2600  metrelik  yürüyüş yolunun  tamamlanmış olacağını belirttiler.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.