Dolar 32,3181
%0.21
Euro 35,0783
%-0.12
Altın 2.307,390
%1.31
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Torbalı şehidine vefa: Adı mezun olduğu okulda ölümsüzleşti

Torbalı şehidine vefa: Adı mezun olduğu okulda ölümsüzleşti

Hakkâri Çukurca’da Şehit olan Torbalılı Harun Şenözüar’ın ismi düzenlenen bir törenle mezun olduğu liseye verildi. Torbalı şehidine vefa

  • Ege Postası
  • 06.06.2017 - 13:13

Hakkâri Çukurca’da 16 Nisan’da şehit olan Torbalılı Harun Şenözüar’ın ismi düzenlenen bir törenle mezun olduğu liseye verildi. Torbalı Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi’nin ismi Şehit Uzman Çavuş Harun Şenözüar Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi olarak değiştirildi.

Okul bahçesinde gerçekleştirilen törene Torbalı Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez başta olmak üzere tüm İlçe protokolü hazır bulundu. Şehidin babası Hamdi Şenözüar, annesi Fatma Şenözüar, abisi Uzman Çavuş Rıdvan Şenözüar, kızkardeşi Merve Şenözüar, Eşi Melek Şenözüar ve şehadetinden 1 ay sonra dünyaya gelen oğlu Harun Şenözüar da törendeydi. Şehidin öz geçmişinin Okul Müdürü Hüseyin Şimşek tarafından okunmasının ardından Torbalı Müftüsü Semih Keskin de şehidin ruhu için Kuran’ı Kerim okudu. Kuran’ı Kerim okunmasının ardından açılış kurdelesini protokol ve şehidin ailesi birlikte kesti.

Okulun girişinde Şehit Uzman Çavuş Harun Şenözüar için düzenlenen köşeyi ise babası Hamdi Şenözüar açtı. Şehidin anısına düzenlenen pano önünde Fatiha Suresi okundu. Herkesin duygulandığı bu anlardan sonra şehidin ailesine Şehidin okuldaki panosunun bir benzeri takdim edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.