Dolar 32,5904
%0.24
Euro 34,8034
%0.4
Altın 2.421,060
%-0.48
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Torbalılı Ali Berk Milli Takım'da

Torbalılı Ali Berk Milli Takım'da

Torbalı Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi 16 yaşındaki Ali Berk Erol, Torbalı’dan atletizm milli takımına seçilen ilk isim olma başarısı elde etti.

  • Ege Postası
  • 09.05.2017 - 12:49

Torbalı Belediyesi Spor Okullarında çalışmalarına devam eden Ali Berk Erol, atletizm milli takımında ülkeyi temsil edecek. 8 ay öncesine kadar herhangi bir atletizm geçmişi olmayan Ali Berk Erol, Torbalı Belediyesi Spor Okulları Basketbol Takımı'nda oynarken spor koordinatörü Gani Kıratlı tarafından keşfedilerek yüksek atlama branşına yönlendirildi. Aylar süren antrenman sürecinden sonra Bursa'da yapılan atletizm milli takımı seçmelerine katılan genç sporcu 1.94'lük derecesiyle milli formayı giymeye hak kazandı. Ali Berk Erol, milli sporcu unvanı aldığı için istediği Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu'na direkt kaydolabilecek ayrıca her ay devletten belli miktarda burs desteği alacak.

AK Partili Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, genç sporcuyu makamında kabul ederek başarısından dolayı kutladı. Torbalı'dan genç bir sporcunun atletizm milli takımına seçilmesinin çok önemli bir başarı olduğunu söyleyen Görmez "Torbalı Belediyesi Spor Okulları genç yetenekleri keşfetmeye ve onları geleceğe hazırlamaya devam ediyor. Ali Berk Erol da spor okullarımızda keşfedilen genç yeteneklerimizden birisi. Onunla ve onun gibi gençlerimizle gurur duyuyoruz. Türk sporuna yeni isimler kazandırma çabamız sürecek" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.