Dolar 32,5135
%-0.08
Euro 34,9664
%0.4
Altın 2.435,500
%0.51
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
TOSBİ'den modern hizmet binası

TOSBİ'den modern hizmet binası

Tire Organize Sanayi Bölgesi, (TOSBİ) hizmet binasına kavuştu. Minimalist izler taşıyan yeni hizmet binası, modern teknoloji ve mimari örneklerini bünyesinde barındırıyor.

  • Ege Postası
  • 08.08.2017 - 10:21

Günden güne büyüyen Tire Organize Sanayi Bölgesi, üyelerine daha iyi ve hızlı hizmet verebilmek, çalışanlarına daha modern bir yapı içinde çalışma imkanı sunabilmek için inşa ettirdiği yeni hizmet binası, tamamlanarak kullanılmaya başlandı.1414 metrekare kapalı alana sahip olacak şekilde tasarlanan hizmet binası iki kattan oluşurken, terasında yer alacak 150 metrekarelik yeşil bahçe ile TOSBİ’nin her zaman önceliği olan çevre duyarlılığına dikkat çekiyor.Bu geniş teras,aynı zamanda çeşitli etkinlikler için bir açık hava toplantı alanı olarak da hizmet verecek.

EŞİK YOK

Binanın girişi, birinci veikinci katı ile balkonları dahil, hiçbir yerinde eşik olmadığını belirten TOSBİ Müdürü Galip Kılınç, engellilerin tekerlekli sandalye ile bina içinde zorlanmadan dolaşabilmesini amaçladıklarını ifade etti.Balkonlara çıkışlarda bile eşik olmadığını vurgulayan Kılınç, “Modern mimari örneklerini barındıran bina, yağmur suyunun içeri girmemesi için farklı bir teknolojiye de sahip. Ayrıca balkonlarda bulunan drenaj sistemi ile yağmur suyu bina içine girmediği gibi bu sistemle toplanan su, bahçe sulama sistemine aktarılıyor” diye konuştu.

Eylül 2016’da yapımına başlanan hizmet binasında modern ofislerin yanında, TOSBİ üyesi firma yetkilileri veya dışardan gelen konukların TOSBİ çalışanları ile rahat bir ortamda görüşebilmeleri için ayrı bir görüşme odası da bulunuyor. Engelli tuvaleti, modern mutfağı ve yemekhanesi, bir çok etkinlik yapılabilecek modern terası, toplantı odaları ve geniş bahçesi ile yeni TOSBİ hizmet binası mimari açıdan önemli bir yapı konumunda bulunuyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.